CEC Bank protesteaza cand vede protest?

CEC Bank protesteaza cand vede protest?

Astazi, in jurul pranzului, oameni ai cetatii se vor prezenta in fata Parlamentului pentru a protesta si pentru a incuraja Motiunea de Cenzura pe care partidele de opozitie de la noi incearca sa o treaca. Iar pentru asta, unele businessuri au dat liber oamenilor. Miezul zilei, vreme asa si-asa. Unii angajatori inteleg. Printre acestia, Papaya Advertising, despre care am scris si noi ieri. Reluam mesajul de acolo:

Dorim sa anuntam clientii, furnizorii si colaboratorii Papaya Advertising ca agentia va fi inchisa in ziua de miercuri, 27.06.2018. Am luat aceasta decizie pentru a da posibilitatea tuturor colegilor nostri sa aiba o zi libera, zi in care ii puteti gasi in fata Parlamentului, la intrarea dinspre parcul Izvor. Incepand cu ora 12.00.

Va multumim pentru intelegere.

Conducerea.

Ei bine, nu mica ne-a fost mirarea sa aflam ca povestea are o continuare. Din pacate, nu una de bun-augur. Unul dintre clientii Papaya, CEC Bank, tocmai au anuntat ca renunta la colaborarea cu agentia, dupa un deceniu de parteneriat. Prea multe nu se stiu, insa Papaya a scris:

 

Multumim CEC Bank pentru 10 ani de colaborare frumoasa, chiar si pentru anul in care am lucrat pro bono.

Daca stie cineva motivul real pentru care ne-au reziliat contractul astazi, la mai putin de 24 de ore de la postarea anterioara, il rugam sa ne ajute. Nu de alta, dar daca am gresit profesional este bine sa stim sa nu repetam greseala si pentru alte banci care ne-ar putea angaja in viitorul apropiat.

Daca nu am gresit profesional, si cauza rezilierii este pastrarea coloanei vertebrale in pozitie verticala, anuntam pe aceasta cale ca asta nu o sa se schimbe.

Suntem liberi, si nu doar de contract. Suntem liberi pentru ca asa am decis sa fim.

 Au existat, desigur, reactii. Vlad Voiculescu:

 

Liviu Avram foloseste chiar cuvantul "odios"

 

Si o opinie de la PAH.

 

La revedere!

 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related