Unii cu pisici și studente-bujor, alții cu melodii de Cerbul de Aur. Facultățile își caută candidați pe Facebook

Unii cu pisici și studente-bujor, alții cu melodii de Cerbul de Aur. Facultățile își caută candidați pe Facebook

Ca vor sau nu vor (si balanta inclina inspre ultima parte, dupa cum se vede mai jos), facultatile din Romania sunt nevoite sa coboare din sferele inalte ale jocului cu mintea si sa se indeletniceasca cu promovarea. In cautare de viitori studenti, au ajuns si pe Facebook. Cu pisici, indemnuri sexiste, efecte chinuite si indemnuri dulci in limba de lemn. Sa purcedem, asadar, drumul sinuos al chemarii la carte. 

Facultatea de Litere se promoveaza cu ”cele mai frumoase studente, precum bujorii la inceputul lunii mai”. Oamenii au fost vigilenti si au salvat porumbelul academic cu un printscreen:

 

Intr-adevar, echipa de social media a Facultatii de Litere a retras punctul sensibil de pe lista de atractii si a lasat pisicile sa faca toata treaba:

 

In fine, bine ca exista si o facultate care stie sa foloseasca Facebookul. Facultatea de Filosofie  a facut o serie de video-uri (devenit destul de populare pe internet in bula noastra), unde profesorii vorbesc cu sinceritate de ce e nevoie de filosofie in lumea de azi. Pe scurt: pentru ca Like-ul nu duce prea departe, ci interogarea lumii in care traim.

 

 

 

Cei de la Facultatea de Comunicare din cadrul SNSPA au cateva sfaturi pentru cei care se pregatesc de admitere:

 

 

ASE cheama duios viitorii economisti ai tarii, pe un fundal sonor special, care promoveaza parca, in acelasi timp, si viitoarea editie a Cerbului de Aur:

 

Facultatea de istorie a ales movul pentru a incadra cateva fotografii alaturi de text (presarat cu oportunitati si cariera) si multe efecte tulburatoare:

 

Facultatea de Sociologie si Asistenta sociala a mers pe ceva simplu: povestea unei studente

 

Am vrut sa vedem cum se promoveaza si celelalte facultati in online, dar nu am gasit prea multe lucruri demne de mentionat, in afara de cateva afise cu poze si indemnuri de stoc:

 

 

 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related