[Vara eșecurilor noastre] Bogdan Răileanu: ”Eșecul în 2018 pare să devină standard, dacă te uiți la ce conducători avem”

[Vara eșecurilor noastre] Bogdan Răileanu: ”Eșecul în 2018 pare să devină standard, dacă te uiți la ce conducători avem”

Pentru Bogdan Răileanu, eșecul are un gust amar, prima dată, dar pe urmă devine dulce. E ca momentul ăla după ce te-a prins poliția și ai trecut prin toate anxietățile, iar la final ai ajuns în celulă, stai întins pe pat și te ia somnul, poți să dormi liniștit. Frica de eșec, crede el, vine și în urma educației slabe: Nu suntem obișnuiți să fim lăsați să greșim, ni se reproșează imediat cum am greșit, iar asta face eșecul un lucru greu de suportat. Frica de eșec este mai greu de depășit decât eșecul în sine. 

Întâmpinăm festivalul Ideo Ideis și tema lor de anul acesta, Tu cât ai dat cu fail?, vorbind despre lucrurile care ne fac oameni, dar pe care preferăm să le ținem în spatele unor uși închise. Despre slăbiciuni, frică, suferințe. Despre părinți, copii, oamenii din jur, kilograme în plus, facultate. Despre eșecurile personale și cele colective si riscul de a ajunge într-o zonă în care eșecul devine normal.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related