[Vara esecurilor noastre] Dorian Ilie: Asta mi se pare un esec in 2018, sa traiesti ca si cum e 1918 in capul tau.

[Vara esecurilor noastre] Dorian Ilie: Asta mi se pare un esec in 2018, sa traiesti ca si cum e 1918 in capul tau.

Miorita, admiterea la liceu si un stilou din care izvora cerneala. Bacul si Iona. Nopti nedormite. Sala amanata. Cateva dintre esecurile medii si mici pe care le numara Dorian Ilie. Pana la urma, in ciuda primelor, a intrat si la liceul si la facultatea la care si-a dorit. Iar cu cele recurente negociaza calm.

Cum trec peste? Mai simplu decat ar crede unii: sunt bland cu mine, asa ca imi iau un pahar de vin si discut cu mine si concluzionez ca n-a fost sa fie de data asta. Poate data viitoare.

Pe langa esecuri medii si mici, mai sunt si acelea mari si colective. In 2018, de exemplu, multi romani sunt prea incrancenati si nefiresc de atasati de tot soiul de elemente care tin de identitate. Dorian picteaza un tablou feeric: Romantismul pueril al vremurilor de demult cand taranii carau holde aurii in spate si faceau sex din dragoste doar in pozitia misionarului pe intuneric.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related