Mai citești câteva pagini, mai cumperi un scaun

Mai citești câteva pagini, mai cumperi un scaun

Există legende printre librari, unii insistă că ar avea și parfum de adevăr, că sunt cumpărători care comandă și doresc metri de cărți, pe anumite nuanțe, de albastru sau roșu închis, ca să se potrivească cu biblioteca. Sau că aleg volumele în funcție de grosimea cotorului și literele aurite de pe el, ca să dea bine în sufragerie. Pentru ei ar trebui să inventeze cineva mobila cu cărți atașate. 

Ei, dar nu suntem acolo. Ci în altă parte. Una care merită făcută cunoscută. Ikea are cărți pe rafturi, dar acestea nu sunt pe post de bibelou intelectual, ci chiar de citit. În parteneriat cu Man Booker, compania a creat într-un sediu din Londra camere de citit. Acestea au pe rafturi cele 13 romane nominalizate la Man Booker și cumpărătorii sunt încurajați să stea să le citească printre Poang-uri și fotolii Strandmon.

Camerele de citit se vor deschide pe 31 iulie, iar cei interesați pot deja să își facă rezervări. Campania a fost realizată de agenția de PR Hope & Glory și a pornit de la un studiu care arată că doar 33% din oameni au timp să citească o carte în vacanță. Și dacă nu au timp acasă sau pe plajă, poate sunt inspirați să citească la cumpărături.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related