100 de zile de training în organizarea de evenimente

100 de zile de training în organizarea de evenimente

În organizarea de evenimente reușesc cei care iau lucrurile pas cu pas și înțeleg în detaliu mecanismele acestui domeniu, este de părere Bianca Preda, trainerul celui mai longeviv curs de organizare de evenimente din România. În aproape 8 ani de când a fost lansat acest program, trainerul a livrat peste 100 de zile de curs în cadrul celor 52 de sesiuni deschise, organizate de agenția de training Creative Business Management, deținătoarea platformei cursuri-creative.ro. În cei 8 ani de activitate, Bianca a avut în sala de training aproximativ 500 de persoane care au urmat cursul de evenimente și au obținut diplome de perfecționare recunoscute oficial.

 

În 100 de zile afli foarte multe lucruri despre cursanții tăi și întâlnești oameni cu totul excepționali. În fiecare zi înveți ceva de la ei în timp ce ei învață de la trainer informațiile care stau la baza activității lor ulterioare. Ceea ce nu poate oferi un trainer este perseverența cu care fiecare persoană decide să își urmeze pasiunea de a deveni event planner. Această calitate face diferența între un cursant cu o diplomă și un organizator de evenimente cu o agendă plină“, spune Bianca.

 

Statistica celor 52 de ediții ale cursului de Planificarea și organizarea evenimentelor arată că femeile sunt cele care își doresc cel mai mult să lucreze în organizarea de evenimente.

85% dintre participanții la curs sunt de sex feminin, ceea ce justifică o percepție puțin romanțată a domeniului înainte de a intra în sala de curs. După finalizarea celor 16 ore de training mulți dintre participanți află că acest domeniu este la fel de tehnic ca oricare altul, pentru că implică o rigurozitate extremă în planificare și bugetare“, completează trainerul.

 

Mediile din care provin cursanții trainingului de organizare de evenimente sunt diverse. De la comerț, turism, hotelărie, ONG până la agenți din mediul bancar sau feelanceri, toată lumea recunoaște că, la un moment dat, este nevoie să fie față în față cu un anumit tip de public, iar entuziasmul ține rar loc de competență. Potrivit trainerului, mulți dintre cursanții săi sunt acum event planneri de succes cu care păstrează legătura în mod constant.

Cea mai mare surpriză a mea a fost atunci când organizam un eveniment într-una dintre sălile unui hotel din București, iar celelalte 4 săli disponibile erau ocupate de evenimente organizate de foști cursanți. Absolvenții cursurilor rămân deseori în legătură și nu sunt puține cazurile în care au început să lucreze împreună pe diverse proiecte. Este o comunitate activă, cu foarte multe resurse care se pot mobiliza în sprijinul celor mai noi membri ai săi”, povestește trainerul.

 

Pe parcursul celor 8 ani de activitate, trainingul și-a actualizat conținutul pentru a ține pasul cu noile tendințe în domeniu. O parte din curs este dedicată digitalizării evenimentelor și modului în care event plannerii pot folosi tehnologia în obținerea unei experiențe inedite a participaților.

În cele din urmă totul este legat de modul în care noi, ca profesioniști, reușim să oferim experiență de calitate prin evenimente. Acesta este fundamentul cursului nostru”, este de părere Bianca Preda.

 

În completarea informațiilor dobândite în cadrul cursului de organizare de evenimente susținut de Bianca, Creative Business Management oferă, celor care vor să se specializeze, alte două cursuri internaționale la care pot participa pentru a avea o perspectivă mai largă asupra domeniului. În colaborare cu International School of Communication, agenția a lansat cursul de Strategic Event Planning , iar cei care vor sa facă o carieră în domeniul organizării de evenimente private au la dispoziție o serie de cursuri dedicate realizate în parteneriat cu International Academy of Wedding Planning.

Bianca se pregătește să susțină în perioada 8-9 septembrie următoarea sesiune a cursului de Planificarea și Organizarea Evenimentelor care va avea ca topic principal evenimentele de sezon.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related