Golden Drum, Ediția 25: Înscrierile în Competiția Young Drummers se încheie pe 10 septembrie

Golden Drum, Ediția 25: Înscrierile în Competiția Young Drummers se încheie pe 10 septembrie

Deadline-ul pentru înscrierea în competiția Young Drummers pentru cel mai bun și creativ poster (afiș) este 10 septembrie 2018.

Competiția Young Drummers se adresează tinerilor artiști cu vârsta sub 30 de ani. În acest an, artiștii au primit ca temă crearea unui poster care promovează orașul Pirano din Slovenia pe baza sloganului “Pirano – orașul lui Tartini”. Scopul temei este prezentarea orașului Pirano ca unul dintre cele mai autentice orașe mediteraneene care oferă mai mult decât atracțiile turistice cunoscute, mai precis: experiențe de neuitat și evenimente culturale, inclusiv cele asociate cu Giuseppe Tartini – artist  celebru și un talentat violinist și compozitor născut în Pirano.

Lucrarea înscrisă trebuie să țină cont că tema și sloganul vor fi folosite în toate canalele de comunicare (digital media, broșuri, reclame, etc.), dar și să fie relevantă pentru cele trei tipuri de audiență: turiști din Slovenia, turiști din afara țării și presa internațională. Autorul celui mai bun poster va fi premiat cu suma de 3.000 euro din partea orașului Pirano, precum și un bilet de intrare la festivalul Golden Drum din 2019. Câstigătorii locurilor 2 și 3 vor primi și ei un bilet la următoarea ediție a festivalului. Premiile vor fi înmânate în cadrul Festivității Golden Drum Awards, pe 19 octombrie 2018. Toate afișele care intră în competiție vor fi expuse între 17 și 19 octombrie, anul acesta, pe durata celei de-a 25-a ediții a Festivalului Golden Drum.

Lucrările de anul acesta vor fi jurizate de cinci experți recunoscuți la nivel internațional în industria creativă: Josefine Richards – Președinte (Director de Creație, INGO Stockholm, Suedia), Mitja Bokun (Ilustrator și Director de Creație, Slovenia), Zofia Bugajna-Kasdepke (Business Development Director, MSLGROUP CEE, Polonia), Johannes Newrkla (Managing Partner și Co-fondator, Merlicek & Grossebner și CEO, Bluetango, Austria), Mag. Igor Novel (Director, Tourist Board Portorož, Slovenia).

Festivalul Golden Drum va avea loc anul acesta între 17 și 19 octombrie la Portorož, Slovenia.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Festivaluri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related