Controlul este foarte important punct

Controlul este foarte important punct

Recent, oamenii adoptau litere. Acum, doi creativi au pus stăpânire pe puncte. Brad Emmett și Mark Adler, de la agenția Doner, sunt supraviețuitori ai cancerului de piele și s-au gândit să facă din experiența lor o campanie folositoare pentru alți viitori supraviețuitori ai acestei boli. În parteneriat cu Popsugar au transformat punctele de la fiecare sfârșit de propoziție în mesaje de atenționare. Campania durează toată luna septembrie și o puteți vedea aici.

Mesajele de atenționare duc la un site cu informații despre melanoma: prevenție, tratament, controale.

”Experiența mea a început la 17 ani. Semnul acela negru de pe spate ar fi putut fi mortal dacă mama nu m-ar fi trimis la doctor. Am aflat că mulți oameni, în special tineri, nu iau cancerul de piele în serios și că semnele lui nu sunt detectate de doctori, ci de cei apropiați. Dacă este detectat din timp, cancerul de piele poate fi tratat. Și vrem ca toți să știe asta”, a declarat Emmett. Cei de la agenția Doner au spus că oferă tehnologia de a transforma punctele în mesaje de avertizare oricărui site doritor să se afilieze campaniei. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related