Filateraille, filateraille! Romfilatelia a scos timbre cu Halep

Filateraille, filateraille! Romfilatelia a scos timbre cu Halep

Ne-am adus aminte de clasoarele din copilarie, asa ca ne-am uitat mai atent la stirea asta. Apoi, dupa o discutie cu colega Andra, care a spus ”hai sa scriem; pentru ca timbre”, am luat decizia: da, hai sa scriem. Iar cu Simona stiti foarte bine ca nu se glumeste.

Romfilatelia ne-a obisnuit cu editii si colectii speciale dedicate mai degraba evenimentelor mari. In schimb, cele scoase in cinstea romanilor (inca vii) sunt mai rare. Insa si editia aceasta exista ca sa marcheze un moment. Cel mai important moment al carierei Simonei (si al sportului romanesc recent): castigarea Roland Garrosului.

Iar faptul ca Simona a pierdut in primul tur la US Open nu inseamna ca si-a pierdut din fani. De altfel, lumea tenisului este inca un pic contrariata pe tema brandului Halep - nu sunt foarte multe produse disponibile branduite cu Simona. In shopul Treizecizero sunt cateva obiecte misto, insa nimic oficial Nike sau Halep branded. Mai asteptam.

Ca sa cumparati produsele filatelice e suficient sa intrati in magazinul online al Romfilatelia, care functioneaza bine. Se poate plati ramburs sau cu cardul, se poate livra si cu Posta Romana, si prin curier.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related