Cu cartile pe ulita. Se intampla lucruri bune prin Teleorman

Cu cartile pe ulita. Se intampla lucruri bune prin Teleorman

Trec prin Scrioastea cam o data pe luna. Si prin Brebina. Si prin Cucuieti. Sunt locuri din judetul Teleorman care au in comun saracia si soseaua proasta. Ceea ce nu inseamna ca nu gasesti oameni exceptionali acolo. Unii s-au dus, altii au ramas. Printre cei care au ramas se numara Relu Voicu. 

Relu vrea sa aduca printre consatenii sai cuvantul scris, cartile, povestile. Sunt multe nevoi acolo, printre care si asta. Asa cum stiti, in Teleorman, librarille cam lipsesc. O culpa comuna si amara a facut ca lucrurile sa ajunga aici. Insa incetul cu incetul, poate schimbam asta. Iar cand spun ”schimbam”, ma refer in primul rand la proiecte ambitioase si importante cum e ”Cu cartile pe ulita”.

Relu Voicu, deci. Din Scrioastea, Teleorman, acolo unde, inainte de batalia de la Calugareni, Mihai Viteazu cica a dat ordin sa se scrie oastea, sa vedemc ati suntem. A ramas Scrioastea.

 

Puteti ajuta cu carti, cu bani, cu un sac de ciment, o vorba buna sau orice altceva. Catalin Tenita, de pilda, va trimite carti. Iar micile biblioteci de sat vor deveni realitate.

 

Luati, asadar, legatura cu Relu si vedeti care este ”necesarul”. Copiii au nevoie de citit, indiferent unde sunt.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related