Ford Mustang si visul unui pusti din Dolj

Ford Mustang si visul unui pusti din Dolj

Ne ocupam si noi, dupa posibilitati, cu ordonarea cuvintelor pe foaie. Scriem si scriem si scriem, dar, la un moment dat, trebuie sa luam o pauza. Cliseul ”cuvintele sunt de prisos” devine la fel de autentic precum dorul de casa. 

Iata ce poate face o comunitate misto, pe numele sau Ford Mustang Romania:

 

SURPRIZA DE PROPORTII pentru un copil bolnav din Dolj. Dragos s-a trezit la poarta cu 50 de Mustanguri, masinile lui preferate. Primaria din Secu in schimb, nu i-a dat de opt luni nici macar ajutorul banesc.

Dragos are 10 ani si este din Comuna Secu, Judetul Dolj. S-a nascut un baiat normal. Problemele au inceput sa apara acum 6 ani, cand in urma unor controale medicii i-au descoperit o boala grava. De atunci viata lui s-a schimbat complet. Este tintuit intr-un scaun cu rotile, de care mama sa a facut cu greu rost. Fiecare zi este aproximativ la fel si in fiecare zi isi doreste tot mai mult o camera mare in care sa se joace cu masinutele.

Toata lumea a aflat de pasiunea lui pentru masini, in special pentru Mustanguri. Au aflat chiar si cei de la Ford Mustang Romania care au trecut la fapte, pentru a face un copil fericit si nu mai putin de 50 de Mustanguri au plecat pe drumuri de tara, prin gropi si praf sa-l caute pe baiatul din Dolj. Mama a stiut totul si a pastrat surpriza bine ascunsa pana la sosirea momentului oportun.

“Cand m-au sunat cei de la Ford Mustang eram cu Dragos la Bucuresti, la recuperare. Le-am spus ca ii sun cand ajung acasa, dar nu m-am gandit niciodata ca o sa se intample asta, sa vina pentru el. Au venit si l-am scos pe Dragos la poarta. Atunci a fost momentul bucuriei. Nu-i venea sa creada ca jucariile lui aparusera la poarta in marime naturala, ca se poate urca in ele, ca le poate atinge. Oamenii care au venit cu masinile l-au luat si l-au plimbat cu ce masina a vrut el. I-au adus si cadouri. Intr-adevar un gest minunat.”, a declarat Aniona Condescu, mama lui Dragos.

Emotii mari au simtit si cei de la Ford Mustang Romania, care au povestit pentru Ziarul de Craiova de ce au facut asta si cum a inceput totul. “L-am vazut pe Dragos la o emisiune la televizor. Primise de la moderator un Mustang albastru, masinuta teleghidata. Am fost impresionat de modul cum a luat jucaria si a strans-o la piept. Este pasionat de masini si din cate am inteles Mustang este masina lui preferata. Ne-am pus de acord si 50 de Mustanguri au plecat spre Secu. Este de nedescris reactia lui Dragos, a fost bucuria unui copil care si-a vazut un vis implinit. O sa mai calcam pragul casei lui cu siguranta.”, a declarat Razvan Suta, Presedinte Ford Mustang Romania.

Ford Mustang Romania este un ONG. Comunitatea lor cuprinde 220 de proprietari si pasionati de Mustanguri, adunati de prin toata tara. Sunt organizati juridic independent de producatorul Ford si pe langa masini, mai au o pasiune comuna..sa ajute oameni. Nu sunt la prima actiune umanitara si le place sa aduca zambete.
Si asa cum exista oameni care fac lucruri minunate, exista si cei carora nu le pasa. Primaria comunei Secu da din umeri de opt luni de cand nu ii mai ofera mamei ajutorul financiar. 1165 de lei pe luna, nu sunt multi bani, dar sunt bineveniti pentru familia lui Dragos care are o situatie materiala precara.

Dragos mai are cinci frati. Casa in care stau nu arata deloc bine. Mama vinde animale si alimente pe care le produce in curte, pentru a face rost de bani pentru analizele, hrana si medicamentele lui Dragos.

“Are doua operatii si 23 de cure cu citostatice pana in acest moment. Institutul Oncologic de la Bucuresti ne-a fost ca o a doua casa. 4 luni stateam la spital, veneam o saptamana acasa. Are regim special nu poate manca orice. Ne descurcam destul de greu si mereu am facut tot ce am putut ca lui Dragos sa nu-I lipseasca nimic.”, a mai adaugat mama lui Dragos.

Astfel ca orice ajutor financiar sau de orice fel este binevenit, chiar si o incurajare. Puteti face asta la nr de telefon al mamei 0756 333 050, Aniona Condescu.
sursa: www.ziaruldecraiova.ro

A devenit demult limpede ca la greu, nu ne putem baza pe statul roman sa-si onoreze promisiunile. Asa ca ne bazam pe noi si ai nostri.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related