Uleiul si apa, Radio Guerrilla si asistatii social etc

Uleiul si apa, Radio Guerrilla si asistatii social etc

Cand o comitem, speram ca ne putem baza pe cititorii si prietenii nostri sa ne atraga atentia. Chiar si in public. Acestea fiind spuse, cei de la Radio Guerrrilla au momente cand sunt simpatici, si au momente cand servesc drept studiu de caz pentru "asa nu":

 

Postarea de aseara vorbeste despre audiente si ascultatori, dar de atunci si pana acum, a devenit si despre altceva. Iar daca elitismul si lipsa de sensibilitate nu transpare imediat din text, comentariile au avut grija sa puncteze apasat. Nu doar comentariile oamenilor (amuzante si sarcastice), ci si ale celor care se ocupa de pagina (incapatanate si dezamagitoare).

Calin Boto:
Mi-am luat chirie ieftina ca sa imi permit sa ascult Radio Guerrilla

Andrei Mihai:
Salut, suntem radio guerrilla si ne prefacem ca suntem alternativi, dar de fapt ii dispretuim pe cei care nu sunt la fel de privilegiati ca noi.

Cristi Tudose:
io le scot castile din urechi alora din statia de autobuz ca sa-i verific ca asculta guerila. SI DACA ASCULTA GHERILA LE ZIC SA ASCULTE MAI BINE!!

Paul Chelariu:
unteti cei mai buni. imi pare rau ca nu am inca venitul necesar sa va pot asculta. mult succes in continuare.

Alexandru Paveloiu:
Eu as fi vrut sa va ascult, dar am bagat cardul in casetofon si mi-o zis ca-s prea sarac sa ascult asa ceva

In general, o doza sanatoasa de aroganta, chiar si dublata de una si mai zdravana de elitism, nu a omorat pe nimeni. Dar apoi a venit asta:

Si acum, poate va intrebati de ce naiba stam sa facem analiza pe text si sa ne pierdem vremea cu comentarii la postari benigne. Pai, tocmai asta e, ca nu e ceva benign acolo.

Radio Guerilla nu are, probabil, printre angajati, doctoranzi in ramurile sociologiei, dar un crash-course poate le-ar prinde bine. Sau o poveste, cum le place lor. Se facea ca pe Pamant, nu toti oamenii erau lasati de Doamne-Doamne cu sanse egale. Nu toti aveau un start ok, cum au ascultatorii RG.  Nu porneau cu totii cu sapun la baie, parinti cu job, cartier ok, buda in casa, pielea alba etc etc. Of, saracii astia care ne distrug societatea si ratingul!

Posturile de radio cool care pretind ca inteleg mai multe decat refractarii din statiile vechi ar trebui sa-si faca o reevaluare rapida. 

In ceea ma priveste, sorry, dar... Tananana vreo luna de-acum incolo.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related