Ultima lacuna a umanitatii a fost rezolvata: cocktailurile virtuale

Ultima lacuna a umanitatii a fost rezolvata: cocktailurile virtuale
sursa foto: weforum.org

Parca ai bea ceva, dar... tensiunea aia arteriala. Ficatul. Oh, si inceputul de gastrita. Mai bine stai in banca ta si serveste un suc de sfecla cu miere. Saaau, vezi ca tehnologia a ajuns acolo unde nici cu gandul nu gandesti. Pana si creierul e pacalit de nu se vede. Niste inventatori au inlocuit "cock" cu cu "vock" si a rezultat Vocktail. Un produs virtual care iti insala vazul, papilele gustative si simtul mirosului. Nenorocitii!

Asadar, un cocktail virtual, despre care WeForum spune ca arata, miroase si are gustul unui cocktail adevarat. De exemplu, daca ti-e pofta de un White Russian, ca ti-a placut tine The Big Lebowski, nimic mai simplu: alegi din aplicatie si paharelul tehnologizat livreaza la fix. 

Cei care s-au ocupat de dezvoltarea ingeniosului produs sunt niste oameni de stiinta de la Keio-NUS Connective Ubiquitous Technology, un centru de inovatie in care baga bani Universitatea din Singapore si Universitatea Keio din Japonia. Iata unde se poate ajunge, conform managerului de proiect, un tip pe nume Nimesha Ranasinghe.

Poti intra intr-un bar si comanda un mojito. Folosind aplicatia, poti customiza bautura in functie de preferintele tale. De exemplu, cu aroma de ciocolata, un pic de banana si niste mango. Sau poti customiza chiar apa, astfel incat sa aiba gustul bauturii tale preferate, economisind bani.

Traim intr-o lume nebuna, nebuna de tot. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related