Intalnirea

Prin 2004, cand blogurile incepeau sa fie cool, descoperisem un blogger american care folosea citate din The Big Lebowski pe post de titluri. Avea post-uri intitulate "You're entering a world of pain!", "Are you employed, sir?" sau, atunci cand se potrivea cu ce avea el de povestit, chiar si clasicul "Shut the fuck up, Donny".

Prin 2005 am incetat sa-l mai urmaresc pe acest om si post-urile lui. Dar mi-am adus aminte de el acum in 2010 cand a venit timpul sa scriu primul editorial pentru IQads. Si m-am gandit sa fac si eu ceva similar cu titlurile editorialelor mele. M-am gandit sa folosesc pe post de titlu, la fiecare dintre editorialele pe care le scriu, titlul unui film. Doar ca am decis, in incercarea de a ma apropia mai tare de valorile nationale, sa folosesc numai si numai titlurile filmelor regizate de Sergiu Nicolaescu.

Acum ca v-am spus regulile jocului, cinefilii adevarati s-au prins ca "Intalnirea" este titlul unui film regizat in '82 de marele inginer al cinematografiei noastre. Ce-i drept nu e unul dintre cele mai celebre filme ale lui, dar e un titlu perfect pentru acest prim text care se vrea exact asta: o prima intalnire intre mine si vizitatorii acestui site. Un fel de "in primul rand buna seara dumneavoastra si celor care ne urmaresc" in care eu imi asum oficial regula titlurilor nicolaesciene iar voi incepeti, eventual, sa va imaginati ce ar putea contine editorialele despre publicitate cu titluri ca "Osanda", "Capcana mercenarilor" sau "Triunghiul mortii".

Asa ca ramane sa ne vedem in viitorul apropiat, tot aici, printre reclamele de pe IQads. Promit sa vin cu mai multe detalii despre activitatea desfasurata de "Noi, cei din linia intai".

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar


Comentarii

Diana Caracota
acum 14 ani
eu astept un "nea marin miliardarul" pe vremurile astea :))
Diana Caracota
acum 14 ani
inca mai urmaresti comment-urile, marianX, asa-i?
Adrian V
acum 14 ani
iar eu il felicit pe Vlad pentru intrarea in echipa iqads!


Branded


Related