Maniu, Lovinescu si alti Rezistenti pe care Forum Apulum ii prezinta saptamanal

Maniu, Lovinescu si alti Rezistenti pe care Forum Apulum ii prezinta saptamanal

Cat timp comunismul ne-a indoit, ne-a chinuit si ne-a privat de libertati, au existat oameni care s-au ridicat deasupra sistemului. Si l-au infruntat curajos. Forum Apulum, un ONG care a mai avut avut astfel de initiative civice, a decis sa scoata in fata figurile acestor oameni. Unii sunt mai cunoscuti, precum Doinea Cornea sau Corneliu Coposu. Pe altii speram sa-i descoperim impreuna, odata ce proiectul avanseaza.

Într-o perioadă în care ne căutăm lideri și modele, am ales să vă prezentăm printr-o serie de ilustrații create de artiști români poveștilor unor oameni care au rezistat în perioada regimului comunist

Rezistentii este titlul seriei pe care o vom gasi pe site-ul celor de la Apulum si pe care si-au propus sa o imbogateasca in fiecare saptamana cu cate un nume. Textele ii apartin Adelinei Țînțariu, iar ilustratia vine de la artisti precum Razvan Cornici, George Rosu, Loreta Isac sau Livia Coloji.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related