Află cum inteligența artificială și tehnologiile viitorului schimbă sistemul bancar și influențează cybersecurity la Codiax 2018

Află cum inteligența artificială și tehnologiile viitorului schimbă sistemul bancar și influențează cybersecurity la Codiax 2018

Codiax, evenimentul dedicat tehnologiilor viitorului aduce la Cluj-Napoca 21 de speakeri de la companii de top în inteligență artificială și machine learning precum Amazon, Cisco, Imperial College London, OptioPay și Google – DeepMind. Programul din acest an include nu mai puțin de 20 de prezentări și workshop-uri. 

Evenimentul va avea loc în perioada 15 – 16 noiembrie, la Hotel Opera Plaza din Cluj-Napoca. În 2018, Codiax s-a mutat într-o “casă” nouă pentru a acomoda numărul mai mare de participanți și pentru a asigura cele mai bune condiții pentru transferul de cunoștințe între speakerii evenimentului, lideri internaționali din domeniul deep tech, și cei 350 de dezvoltatori software din domeniul deep tech.

Pe scenă vor urca Julien Simon, Principal Technical Evangelist în cadrul Amazon, care va prezenta o platforma care le permite developerilor să creeze, într-un timp record, produse bazate pe machine learning sau Mitul Jain, Head of Analytics al OptioPay, compania germană care dezvoltă prima platformă dedicată transferului de bani prin carduri cadou din lume. 

Marek Modry, Machine Learning Engineer în cadrul CEAi, se va concentra pe unul dintre subiectele momentului și anume protejarea tranzacțiilor și identificarea celor care folosesc sistemul bancar pentru spălarea de bani. Cu ajutorul unor tehnologii precum machine learning și deep learning mecanismul de control actual poate să fie îmbunătățit.

Compania co-fondată de Måns Erlandson a ajutat deja giganți precum NASA, Tesla, BMW sau Deutsche Bank să utilizeze inteligența artificială. La Codiax, Måns Erlandson va prezenta modul în care aceasta poate să fie utilizată în cadrul oricărei corporații pentru a dezvolta produse pentru viitor.

Niciun participant nu trebuie să rateze prezentarea susținută de Mihai Raneti, fondatorul Cyber Swarm, startup-ul care a primit o investiție de 1 milion de dolari de la Tim Draper, unul dintre cei mai importanți investitori din Silicon Valley, pentru realizarea unui procesor de cybersecurity, ce poate proteja mașinile industriale și mașinile autonome.

Pe 16 Noiembrie, pe scena Codiax vor urca și Sander Dieleman, cercetător în cadrul Google - DeepMind,  divizia de inteligență artificială a Google, Lutz Goldmann, senior scientific engineer în cadrul Omni: us, o companie care dezvoltă, cu ajutorul inteligenței artificiale, o soluție de procesare de documente la scară largă și Enzo Fenoglio, Data Scientist la Cisco, celebra companie americană de retelistică.

Pentru cei care preferă mai mult partea practică, Codiax 2018 are o zi dedicată workshop-urilor. În 90 de minute participanții pot să învețe cum să dezvolte o aplicație de realitate virtuală, care sunt cele mai bune programe pentru a crea un chatbot sau cum se programeaza o casă smart printr-un sistem personalizat. Workshop-urile sunt susține de speakeri internaționali și experți în domeniul tehnologiilor viitorului. 

Codiax va debuta pe 15 Noiembrie cu două sesiuni practice. Florin Baroga, Software Developer la Macadamian va un susține un workshop prin care își propune să îi învețe pe developeri cum să își dezvolte propriul sistem de interconectivitate într-o locuință smart, iar Karol Przystalski îi va ajuta să creeze un asistent virtual.

Această ediție nu ar fi putut avea loc fără sprijinul partenerilor care susțin Codiax și se implică activ în dezvoltarea technologiei viitorului: Crossover, Betfair, Steelcase, Metro Systems, Macadamian, Endava, Halcyon Products.AI, Silexica, Crafting Software, Medicover, Telenav, Spyhce, 3 Screen Solutions, Accesa.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related