La multi ani, Romania! Si somn usor

La multi ani, Romania! Si somn usor

Faceti meditatie? Ar trebui. Pentru cine nu stie, meditatia este, in mare parte, despre respiratie si despre a fi in prezent. ”Feel the gentle pull of gravity” spune vocea calda a unei aplicatii celebre. Asadar, sa respiram, sa ne luam soarta urmatoarelor patru minute in propriile maini si sa nu ne enervam. Pentru ca, asa cum spuneam si ieri, toata treaba asta cu Centenarul e departe de a fi pe final. Investiti intr-un lamai sanatos si noroc bun! 

Deci, intrebare: v-a placut filmul de prezentare a tarii, girat de Guvernul Romaniei si produs de inca-nu-stim-cine-dar-o-sa-aflam-si-o-sa-va-tinem-la-curent? Ceausismul, vorbele goale, inutilitatea demersului - toate zbiara, insa nu pot fi auzite decat de persoanele inca echipate cu bun-simt. Pentru restul, #pieledegaina #catdeadevarat #mandrucasuntroman

Filmuletul s-a rostogolit plin de avant in online si va trece de 10.000 de vizualizari, in curand. Asa ca, din pacate, toate glumele bune s-au cam dat deja. Nici nu o sa incercam sa le completam. Radem, numai ca radem pe banii nostri. Iar cand vine vorba de bani si productii caraghioase, parca preferam Jandarmeria Salaj decat ”clipa astrala a neamului romanesc”. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related