Vă arătăm noi ce înseamnă un pulover cu adevărat urât

Vă arătăm noi ce înseamnă un pulover cu adevărat urât

Dacă tot ne alintăm noi colectiv de Crăciun cu pulovere urâââââte, cu reni și oameni de zăpadă, dar care, de fapt, ne plac la nebunie și pe care le-am purta tot anul, dacă nu ar fi cald, ziarul finlandez Helsingin Sanomat și TBWA/Helsinki și-au spus așa: ia să le arătăm noi ce înseamnă cu adevărat un pulover urât! Și apoi s-au tot gândit. Ce e cel mai urât în lumea asta? Fața unei tardigrade. Mai urât. Hmmm, fața unui politician care conduce o țară spre catastrofă ...  (insert here) Mai urât. Cel mai urât lucru din lume, la care nimeni nu se poate uita fără să își mute privirea. Adevărul! Aha. Ăsta e. Să facem un pulover la el de urât ca adevărul. 

Și asta au făcut. Pulovere cu bombe, plastic, fake news, manipulare, pe care le-au trimis celebrităților și influencerilor, printre care și Arnold Schwarzenegger, Leonardo DiCaprio, Malala Youszafai sau Alyssa Milano, cu mesajul: O fi adevărul urât, dar cel puțin nu se demodează

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related