Un playlist nou-nout de colinde moderne ca tine

Un playlist nou-nout de colinde moderne ca tine

Sarbatorile vin uneori cu un playlist actual si viu. Adica au ceva care sa placa la toata lumea, cum se mai spune. Ca nu totul trebuie sa fie Mariah Carrey, Fuego sau soundtrackuri de la Coca-Cola. Uneori, trebuie doar sa ai notele potrivite care sa se succeada dupa intrebarea potrivita: "Ce **** mea sunt colindele?". 

Eh, dar iata un spot care cauta sa raspunda subtil la aceasta intrebare. Hrusca avea impresia ca doar el stie care-i faza. S-a inselat. Colindul este acel cantec pe care-l poti asculta si-n discoteca, si in familie, si in casti, pe strada. Spiritul Craciunului nu poate fi intemnitat intre patru pereti si un brad. Nu, nu. Iata:

 

Preferatele noastre sunt "Sus la poarta raiului" si "Florile dalbe", intrucat nu au nicio legatura cu piesele originale. Asadar, revolutia colindelor este aici, iar in prima linie gasim oameni precum Ovidiu Hardplay, Andreea Călăraşu (filmare), Michael Acker (montaj) si Gabriel Miu (artwork). 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related