Nici un Campionat Mondial de Fotbal fara o editie speciala de sticle Coca-Cola

Nici un Campionat Mondial de Fotbal fara o editie speciala de sticle Coca-Cola

Va spun: nu poate internetul asta mare sa duca atatea editii limitate de sticle cate poate Coca-Cola sa produca. Asa cum Fuego se agata an de an de magia Craciunului pentru a ne aminti ca exista, Coca-Cola se furiseaza in fiecare posibila sarbatoare pentru a ne imparti zahar, acid si fericire in sticle frumos colorate. Dupa cum era de asteptat, Campionatul Mondial de Fotbal nu este o exceptie, Coca-Cola marcand cu o editie speciala de sticle si aici.

Populara sticla de Coca-Cola, dupa ce a fost imbracata de designeri precum Manolo Blahnik, Karl Lagerfeld sau Zac Posen, cu ocazia Campionatelor de Fotbal pune pe ea poze cu fotbalisti, steaguri ale tarilor participante, desene foarte colorate sau, din contra, vesminte aurii cu insemnele subtile ale FIFA. Din adancurile site-urilor colectionarilor de sticle speciale de Cola va prezentam retrospectiva look-ului de Campionat Mondial a Coca-Cola pentru ultimele cinci editii ale competitiei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune



Branded


Related