Papa doneaza Lamborghini, Patriarhul Daniel isi face cruce

Papa doneaza Lamborghini, Patriarhul Daniel isi face cruce

Oamenii de la Lamborghini au avut ideea de a-i oferi lui Papa Francisc un exemplar din modelul Huracán RWD Coupé. Este, practic, singura masina de fite din lume pe care daca o cumperi alba, nu treci drept cocalarul absolut. Acest Lambo merita sa fie pictat in alb.

Iar Papa, pentru ca a chiulit de Scoala de Vara a Patriarhiei lui Daniel, l-a semnat in pix si l-a donat mai departe, nu l-a tinut pentru el. De fapt, inca nu-l donase, la ora la care scriem aceste randuri. Mecanismul (impreuna cu intreaga poveste) o puteti citi pe site-ul Omaze. In principiu, e o tombola, iar biletul consta in donatii. Masina asta frumoasa urmeaza sa ajunga, asadar, la un credincios care a donat pentru cauze bune si a mancat mult rahat turcesc in copilarie. 

 

Nu este prea tarziu sa incepeti sa va rugati la Cel de Sus. Ar fi rugaciuni cinice si de conjunctura, dar Dumnezeu intelege barbatii, nu se va supara. 

Revenind la donatiile care permit oricui sa intre in marea tombola, acestea vor ajuta la reconstructia satelor devastate de razboi, la consilierea victimelor traficului uman, vor asigura asistenta medicala si educatie copiilor saraci si asa mai departe. Toate, prin fundatia Charities Aid Foundation of America.

Este, intr-adevar, o cauza nobila. Insa daca ne uitam si la comentariile de pe Facebook ale unora dintre followerii brandului, poate ca echipa de comunicare a Lamborghini nu a gandit miscarea asta chiar pana la capat. Oricate lucruri bune ar face Biserica Catolica, vor trece generatii intregi pana cand lumea va ierta abuzurile si pedofilia acoperite atata timp la Vatican. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related