LIVE! TVH Kids Channel, singura televiziune din România pentru copii și adolescenți

LIVE! TVH Kids Channel, singura televiziune din România pentru copii și adolescenți
  • Andra Gogan, vedeta postului, își invită telespectatorii pe frecvența singurului canal TV dedicat copiilor și adolescenților, într-un mesaj direct din studiourile TVH:

 

Din 24 decembrie 2018, postul de televiziune TVH a devenit TVH Kids Channel, singura televiziune din România pentru copii și adolescenți. Imaginea acestui post de televiziune este Andra Gogan, vlogger de succes, dar și prezentatoarea emisiunii „Andra Show“ difuzată de luni până duminică de la ora 20:00.

TVH Kids Channel propune o grilă de programe special produse pentru segmentul de vârstă 6 – 13 ani. Postul de televiziune are acoperire națională și poate fi urmărit pe toate rețelele de televiziune prin cablu.

TVH Kids Channel este un proiect de televiziune ambițios care își dorește să aducă un plus de calitate în petrecerea timpului liber în fața micului ecran pentru copii și adolescenți. Emisiunile, majoritatea producții proprii, moderate de copii și adolescenți, au o componentă formativă pentru telespectatori. Pe durata întregii zile, sunt organizate o serie de concursuri interactive cu premii atractive pentru copii și adolescenți. La mijlocul lunii februarie, va debuta concursul Mistery Box care le va oferi posibilitatea unor câștiguri importante celor mai fideli telespectatori.  

„Junior Talent“ este un format difuzat de luni până duminică de la ora 17:45, care oferă copiilor și adolescenților posibilitatea de a-și demonstra talentul prin postarea unor filmulețe pe canalele oficiale de Youtube și Instagram ale televiziunii. Sâmbătă și duminică, cele mai reușite momente ale emisiunii din timpul săptămânii sunt prezentate în cadrul unor ediții de 60 de minute, începând cu ora 16:00.

O altă producție proprie care captează atenția copiilor și adolescenților este „Move up“ - singura emisiune tv care te învață să dansezi! Andra Gogan și Louis Florea prezintă timp de 12 minute în fiecare zi din săptămână, pas cu pas, coregrafii pentru cele mai noi hit-uri pop! Cei care doresc să apară în emisiunea Andrei și a lui Louis, pot să se filmeze cu telefonul mobil și să posteze pe canalele oficiale de Youtube și Instragram ale TVH Kids Channel! Emisiunea poate fi urmărită de luni până duminică de la ora 18:00. 

Emisiunea vedetă a postului este ANDRA SHOW, în care Andra Gogan - actriță, cântăreață, vlogger și voice-over la Disney Channel pentru mai multe personaje îndrăgite – are în platou invitați vloggeri, influenceri, vedete care vin cu sfaturi și recomandări despre ce poți face cu Tik Tok , ce să pui pe Instagram ca să aduni mulți followeri, cum să arate contul tău de Youtube ca să fii în trend și alte subiecte preferate de copii și adolescenți. Producția se difuzează de luni până duminică de la ora 20:00.

Din grila de programe TVH Kids Channel nu lipsesc nici emsiunile de familie. Părinții pot urmări alături de copii cele mai gustoase rețete în cooking show-ul „Micul Bucătar“ difuzat de luni până duminică de la ora 18:30. Laura Goran, Manager Coordonator International Premium School of Bucharest, moderatorul emisiunii, împreună cu ajutoarele sale, copii pasionați de gastronomie, ne prezintă rețete sănătoase și distractive, pe care orice copil le poate face acasă alături de părinți.

Alte emisiuni care pot fi urmărite zilnic în grila TVH Kids Channel sunt „Junior Quiz“, „Atelier creativ“, „Videocreator“, „Top Happy Music“, „Povestea de seară“.

Din primăvară, postul de televiziune TVH Kids Channel va începe difuzarea unor producții recente internaționale - seriale și filme artistice - de succes care nu au mai fost difuzate în România pe micul ecran.

De asemenea, se dorește ca anual, sub genericul Premiile TVH Kids Channel, să fie recunoscute cele mai bune realizări în rândul vloggerilor pe zona muzicală sau creații video.

Un alt obiectiv al televiziunii este organizarea unor spectacole pentru copii și adolescenți în cea mai mare sală de spectacole (peste 500 de locuri) care se va inaugura în luna martie, în aceeași locație unde se află și TVH Kids Channel.  

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related