PITCH CONTROL: Un nou program de mentorat dedicat tinerilor DJi și producători

PITCH CONTROL: Un nou program de mentorat dedicat tinerilor DJi și producători

DjSuperStore a lansat programul Pitch Control, care va alea loc în perioada 11-16 mai, 2019, la Atra Doftana. Evenimentul este o inițiativă dedicată tinerilor producători și DJi de muzică electronică care au ajuns într-un punct al carierei lor în care simt că nu mai evoluează. Cei 10 participanți aleși în urma unui proces de selecție bazat pe portofoliul acestora vor avea posibilitatea de a se dezvolta atât pe plan tehnic, cât și creativ, cu ajutorul a 4 invitați internaționali care vor prelua rolul de mentori.

Programul este structurat într-o serie de panel-uri desfășurate pe parcursul a 5 zile. În cadrul locației Atra Doftana vor exista 5 camere dotate cu echipamente de DJ și un studio de producție muzicală. Un DJ renumit de muzică electronică, un Booking Manager, fondatorul unuia dintre cele mai cunoscute Record Label-uri de muzică electronică și un Artist Manager vor fi cei 4 speakeri ai acestei ediții. Aceștia vor oferi participanților sfaturi cu privire la producțiile lor muzicale, îi vor ajuta să își dezvolte skill-urile de mixing și le vor oferi direcții cu privire la imaginea și promovarea lor.

 

,,Experiența pe care am dobândit-o în cei 10 ani de lucru în industria muzicii electronice ne-a ajutat să ne dăm seama care sunt nevoile reale pe care le au DJii. Am realizat că este de datoria noastră să îi ajutăm să găsească direcția potrivită și am adunat tot ceea ce am învățat până acum pentru a crea Pitch Control. Noul program este despre descoperirea noilor talente din muzica electronică, pe care vrem să le încurajăm, să le formam și să le promovăm” a declarat fondatorul Pitch Control și DjSuperStore, Robert Graur.

 

Pitch Control este dedicat DJilor și producătorilor de muzică electronică aflați la un nivel avansat al carierei lor. Înscrierea va fi disponibilă începând cu data de 15 februrarie. Înscrierea este dedicată doar persoanelor care au împlinit deja vârsta de 18 ani. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related