[Doi-zece, muzici noi] 20 Secole Vulpe. "Uitati, astia suntem: un ungur si doi moldoveni; asta-i muzica, asta-i show-ul"

[Doi-zece, muzici noi] 20 Secole Vulpe. "Uitati, astia suntem: un ungur si doi moldoveni; asta-i muzica, asta-i show-ul"

Funk, disco, raggae, alternative - repertoriul trupei 20 Secole Vulpe este alcatuit din muzica sincera si joviala ”presarata pe alocuri cu sarcasm”. De ce ne intereseaza, dintr-o data, cum canta cei trei baieti cu nume de 2oth Century Fox? Simplu, pentru ca demaram astazi o serie de materiale prin care raspundem la o intrebare pe care o formulasem demult: ce mai fac trupele noi si misto din Romania? Si cum comunica ele cu publicul interesat?

20 Secole Vulpe ii are in componenta pe Dan Ruja, Vladimir Giurgiu si George Mircescu. Nu-i intereseaza neaparat sa sune fresh si nici sa se incadreze cu muzica lor intr-un anume gen. Dati un play sau doua, ca sa aflati ce inseamna asta. Momentan, trupa se concenteraza pe cantari live, iar asta nu vine fara mici provocari amuzante.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related