Serile Teatrului Studențesc revine cu a XXI-a ediție

Serile Teatrului Studențesc revine cu a XXI-a ediție

Serile Teatrului Studențesc revine anul acesta în lumina reflectoarelor pentru o nouă ediție. Acest proiect cultural a debutat în 1997, iar de atunci zeci de tineri pasionați de teatru au pășit pe scenă în aplauzele spectatorilor. Cu o vechime de 20 de ani, este cel mai longeviv proiect marca SiSC (Sindicatul Studenților din Cibernetică) și reprezintă pasiune, artă și tradiție, reușind în fiecare an să transmită noi emoții actorilor și spectatorilor.

Festivalul se va desfășura în perioada 8-12 aprilie și va avea loc la Teatrul Principal (8, 9, 10 aprilie) și Sala Dalles (11, 12 aprilie). Până acum, 10.000 de spectatori ne-au fost alături, trăind împreună emoțiile pieselor. Anul acesta avem onoarea de a-i avea în juriu pe Andreea Chirițescu, Anghel Damian, Azaleea Necula, Bogdan Gagu, Lorena Luchian, Toma Enache, Tomi Cristin și Vlad Rădescu. Împreună vom scrie un nou capitol, vom asista la diferite piese, urmând ca la final, în cadrul ceremoniei de încheiere, cele mai îndrăgite piese și actorii cu cele mai bune reprezentații să fie premiați de către juriu și parteneri.

Anul acesta vor urca pe scenă trupe de amatori și profesioniști, alături de trupa SiSC, pășind împreună în cinci zile de poveste, pline de noi experiențe și trăiri intense. Mai mult decât atât, aceste zile reprezintă o evadare din cotidian prin artă și cultură, iar Serile Teatrului Studențesc va arăta și în această ediție cum din pasiune se face un stil de viață.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile, realizându-se pe baza unei rezervări online.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related