Teen Vlogging cu Deliric și Bogdan Șerban la AIFF

Teen Vlogging cu Deliric și Bogdan Șerban la AIFF

American Independent Film Festival propune anul acesta o selecție de filme pentru adolescenți în Secțiunea FOCUS Teenagers. Eighth Grade (r. Bo Burnham) întregește secțiunea și aduce în prim-plan influențele pe care mass-media și rețelele de socializare le au asupra tinerilor astăzi. Vlog-ul este una dintre ele.

Filmul Eighth Grade, debutul lui Bo Burnham în lungmetraj, va avea o proiecție unică în cadrul American Independent Film Festival, astăzi, pe 17 aprilie, de la ora 20:00, la Cinema Pro și va fi urmat de o discuție despre influența fenomenului vlogging-ului în viața tinerilor, riscurile și beneficiile care pot influența personalitatea în mediul online și offline cu Deliric, Bogdan Șerban și skivomady.ro.

Filmul face portretul delicat al tinerei Kayla, o elevă de treisprezece ani, a cărei dezvoltare e marcată de tranziția de la școala generală la liceu. În încercarea de a descrie conflictele pe care le are Kayla atât cu grupurile celorlalți adolescenți din școală în fața cărora își dorește să fie cool, cât și cu tatăl ei – bine intenționat – filmul subliniază importanța pe care canalele de social media o au în construirea încrederii și a personalității Kaylei.

Continuând să susțină proiete umanitare, anul acesta, American Independent Film Festival donează toate încasările din bilete către CASA SHARE. Cumpăra un bilet la oricare dintre proiecțiile din festival și vei contribui la terminarea construcției Casa Share nr. 20 și la construcția unui Centru de Zi pentru educarea copiilor care provin din familii care trăiesc la limita subzistenței și cu posibilități financiare foarte reduse.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related