Dare to Speak 2019 - Think fast. Think smart

Dare to Speak 2019 - Think fast. Think smart

Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică aduce în prim plan cea de-a IV-a ediție a proiectului Dare to Speak. Cea mai veche organizație din cadrul Academiei de Studii Economice din București, SiSC, se mândrește cu peste 200 de proiecte care au influențat în mod pozitiv viețile studenților în ultimii 22 de ani.

Dare to Speak revine în această primăvară în atenția tinerilor pasionați de Public Speaking. Dare to Speak este un proiect ce adună într-un singur loc studenți și tineri care vor să iasă din zona lor de confort și le oferă oportunitatea de a intra în contact cu speakeri de succes, de a dobândi cunoștințe în acest domeniu și de a se dezvolta pe plan personal. Misiunea Dare to Speak este de a promova arta susținerii unui discurs public și de a încuraja studenții să treacă peste neîncrederea în abilitățile lor de oratorie. Proiectul se va desfășura în perioada 7-16 mai 2019 la centrul Education Point și va fi împărțit în 4 evenimente cu abordări diferite ale public speaking-ului: Smart Talks, Trust your body, Stand-up for that și Ted & Debate. În cadrul fiecăruia dintre aceste evenimente, studenții vor participa la trainingul sau discursul susținut de un speaker, se vor implica în activități interactive, iar la final vor susține scurte discursuri în legătură cu tema zilei.

Pe data de 7 mai va avea loc primul eveniment, Smart Talks, în cadrul căruia tinerii vor învăța să construiască un discurs și să își organizeze ideile într-un mod cât mai atractiv și eficient pentru a avea impact asupra publicului.

Urmează, pe data de 9 mai, al doilea eveniment, Trust your body. Acesta are ca scop facilitarea abilităților de utilizare a limbajului non-verbal. Participanții vor învăța să se folosească de gesturi, mimică și postură penru a-și transmite mesajul.

Pentru cei atrași de arta umorului, aceștia pot participa pe data de 14 mai la Stand-up for that, unde vor învăța cum să capteze și să mențină atenția persoanelor prezente la un discurs folosindu-se de umor.

Ted & Debate va avea loc pe data de 16 mai, iar în cadrul acestui eveniment tinerii vor asista la un discurs de tip TED, apoi se vor implica într-o sesiune de dezbateri în care vor aplica tehnicile de public speaking învățate în cadrul celorlalte evenimente Dare to Speak.

Participarea este gratuită, singura condiție fiind respectarea regulamentului. Studenții se pot înscrie în prealabil, pe site-ul daretospeak.sisc.ro, începând cu data de 30 aprilie, sau direct la eveniment.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related