Noul proiect hi-tech pentru comunicare de brand, Surprising at Heart, creat de Mind Treat Studios va fi expus la Romanian Design Week 2019

Noul proiect hi-tech pentru comunicare de brand, Surprising at Heart, creat de Mind Treat Studios va fi expus la Romanian Design Week 2019

Mind Treat Studios a dezvaluit recent o noua tehnologie ce ofera companiilor posibilitatea de a conecta publicul larg cu mesaje de brand prin intermediul unei instalatii inovatoare. Debutand cu ocazia unui pitch organizat in acest an, instalatia s-a remarcat rapid ca un nou mediu de promovare, cu mare potential, ce foloseste inteligent tehnologia de ultima ora pentru a atrage atentia trecatorilor si a impresiona prin elemente audiovizuale.

In termeni de marketing, instalatia ofera multiple posibilitati de a suprinde atentia publicului: utilizand tehnologii de video mapping si retro-proiectie, mesajul comunicat este mereu in prim plan si confera instalatiei un aspect vizual simplu si unitar, special conceput pentru a ascunde in mod ingenios sistemul tehnologic in interior. Instalatia foloseste video, animatii si sunete in proiectia live si poate adapta in timp real reprezentatiile vizuale la ritmul muzicii sau al sunetelor redate.

 

"Deoarece nu exista videoproiector intre obiect si privitor, experienta naste o senzatie de conectare, un sentiment profund uman. Tehnologia dispare si ramane impactul emotional.", declara Costin Dragomir (co-founderul Mind Treat Studios).

 

Proiectul a atras si atentia institutiilor care celebreaza creativitatea si inovatia, fiind ales spre a fi expus in sectiunea Multidisciplinar a expozitiei centrale Romanian Design Week 2019, descrisa drept "cea mai ampla galerie de proiecte si idei care se remarca prin creativitate si care genereaza schimbare prin inovatie". Expozitia se desfasoara anul acesta, intre 17 si 26 mai 2019, in cladirea BCR din Piata Universitatii. 

Instalatia a fost dezvoltata complet in-house, in atelierul de inventii Mind Treat Studios, ceea ce face in continuare posibila perfectionarea, dar si adaptarea acesteia la numeroasele oportunitati creative si specificatii precise ale brandurilor care doresc sa impresioneze prin inovatie. Rezultatul este un kit simplu de instalat si de mutat intre spatiile de expunere construit din materiale usoare si care ofera in acelasi timp posibilitatea de a fi conectat la surse de electricitate obisnuite.

 

Prin aceasta forma de exprimare, Mind Treat Studios a dezvoltat un nou mediu vizual 360° care este in acelasi timp avansat tehnologic, dar si adanc uman, perfect pentru a fi amplasat in miezul actiunii, in spatii deschise, si pentru a atrage atentia si provoca curiozitate de la distante mari. De asemenea, instalatia are si potentialul de a transforma trecatorii in participanti: noi oportunitati de interactivitate sunt in continuare dezvoltate prin testele desfasurate de catre studio pentru a imbunatati si evolua obiectul cu solutii software si hardware avansate.

"Este un mediu de comunicare cu foarte mare potential, pe care continuam sa il perfectionam", completeaza Costin Dragomir.

 

TEAM

Designer, Inventator: Costin Dragomir
Cofounder studio: Diana Dragomir
Project Manager: Marius Apostol
Account Manager: Adina Iliescu
Programator: Claudiu Bogdan, Ana Maria Manea, Alexandru Badea
Proiectant: Niusia Dragomir

Credits
Photos by: Ionut Macri
Video by: Horia Cucuta


Costin Dragomir [Surprising at Heart - Inventor and Designer]


Diana si Costin Dragomir - Cofounders MTS


Ana, Diana, Adina (de la stanga la dreapta), Claudiu, Cos, Marius (de la stanga la dreapta) - echipa de proiect Surprising at Heart


Echipa completa Mind Treat Studios

 

Mind Treat Studios este atelierul digital cu servicii complete care conecteaza brandurile cu tehnologia potrivita, pentru a identifica modalitati noi de promovare si de interactiune a acestora cu publicul larg. Este un studio care crede in munca inteligenta si foloseste experienta extinsa pentru a dezvolta proiecte pornind de la primul insight si pana la implementarea finala. O companie mereu in cautare de nou si de neconventional, dar care in acelasi timp respecta valoarea drumului cunoscut si dovedit. Toate acestea sunt componentele filosofiei care defineste esenta companiei: Digital everything.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related