#gatacugluma, un spot pornit din exasperare

#gatacugluma, un spot pornit din exasperare

Cu tot ce s-a găsit, România a fost încurajată, rugată politicos, sfătuită, implorată să meargă să voteze pe 26 mai la alegerile europarlamentare. De organizații independente, campanii sociale diverse și, bineînțeles, de partide (1 și 2). OCS a cântat la Cluj, alături de USR-PLUS, PSD l-a scos la înaintare pe Nicolae Guță, care a dedicat o manea trandafirilor:

„De vrei gustul fericirii,

Ștampilează trandafirii.

Când e cald fierul se bate,

Dacă vrei prosperitate.

”L-or avea ei pe Guta, da noi il avem pe Serban Pavlu”, zice Raul Gheba, cu unul din cele 45.000 de share-uri la video-ul #gatacugluma, postat aseară pe Facebook. 

Serban Pavlu (actorul care il interpreteaza pe Relu din serialul Umbre) apare într-un spot care a strâns în 14 ore aproape un milion de vizualizări pe Facebook. Personajul lui e nervos si serios, nu mai are chef de râs. Gata cu gluma, cu meme-urile, mișto-urile și  datul bine pe Facebook, e timpul de ceva serios. 

Spotul a fost făcut de regizorul Radu Muntean. ”E o inițiativă la care au aderat imediat Șerban Pavlu, Tudor Lucaciu, Andu Radu și alți prieteni, pornită din exasperarea pe care o simt atunci cînd citesc sau văd discursurile politicienilor care ne conduc. Mi se pare ireal că, la aproape 29 de ani de la prima mineriadă, ne-am întors la "nu ne vindem țara" și "bătăuși drogați". Iar umorul, despre care se spune că ne-a salvat pe timpul lui Ceaușescu, în momentul de față doar sifonează energia pe care am putea s-o direcționăm mai cu folos”, explică Radu Muntean, pentru IQads.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related