[România pe YouTube] Politică la sat și la oraș

[România pe YouTube] Politică la sat și la oraș

De ce nu depășesc corpurile viteza luminii? Acum puteți afla asta și pe YouTube, de la fizicianul Cristian Presură, care și-a deschis canal pe această platformă pentru a le explica tinerilor lucruri complicate, dar nu neapărat greu de înțeles. Puteți afla multe de pe YouTube, asta a rămas stabilit, motiv pentru care facem și noi această călătorie săptămânală din vlog în vlog. Alegerile de pe 26 mai au ajuns subiect și printre vloggeri. 3Chestii vine cu un îndemn de vot de la sat, Top Opt numără vedetele politicieni, Dragoș Stanca își întreabă invitatele de la emisiunea lui, influencerițe pe Instagram, dacă merg la vot și îi îndeamnă și pe alții. La diverse, colectăm fascinația pentru sneakerși, dulciurile din Danemarca și o cerere în căsătorie.

 

ALEGERILE ÎN SAT #3Chestii

Acest clip nu reprezintă obiectul campaniei electorale a niciunui partid ori formațiune politică! Este îndemnul nostru la respectarea dreptului la liberă alegere! Pe 26 mai hai la vot, dă un share la acest video să îi convingem și pe alții. Doamne Ajută!

 

38 de VEDETE care au devenit POLITICIENI

  

 

#26 MEET THE INSTAGRAM STARS | Despre faima în social media cu Sânziana Negru si Cristina Almășa

 Câtă muncă se ascunde în spatele unor conturi care adună sute de mii de followeri si fani - în cazul de față, 328.000 Instagram + 525.00 YouTube (Cristina Almășan) si 240.000 Instagram (Sânziana Negru)? Cât e viață reală si cât e doar un joc de imagine si falsitate? Ce se ascunde în spatele "fericirii" afișate online? O discuție onestă, fără alte filtre de imagine si alte efecte speciale ;)

 

Alexandru Zainea - Fotograf și fondator British Thoughts Magazine (Londra)

Alexandru Zainea este fotograf și lucrează cu mai multe vedete, de la actori de la Hollywood și designeri de modă, până la modele de top din întreaga lume. Stilul său unic și versatil poate fi, de asemenea, unul dintre motivele pentru care mulți clienți aleg să lucreze cu el.

   

A RAMAS NETERMINAT(VLOGUL) | #NTmomente

 

 

Puni-mi pe Instagram - Doza de Hash

 

  

GHICI CE CAMERĂ MI-AM LUAT PENTRU VLOG!

 

Dupa Acest Episod O Sa Vrei Un PORSCHE Dar O SA INNEBUNESTI Alegand

In acest episod o sa discutam despre Cum a aparut PORSCHE, de la sfarit, la inceput, la mijloc, si apoi la sfarsit din nou.
Aceasta companie are o istorie foarte interesanta, dar din pacate si un inceput intunecat, asa ca voom discuta putin despre istoria intunecata Porsche, cum a ajuns acolo si cum a reuset sa treaca peste.

 

Matematica - Echivalența dintre masă si energie

 De ce nu depasesc corpurile viteza lumini? O explicatie matematica.

 

 

Moara Cu Noroc: REZUMAT

  

 

Cea mai proasta colega

 

Inutilitatea facultății?

 

FASCINAȚIA PENTRU SNEAKERS

 Am înțeles că până la 100 de perechi nu se pune. Dar după? E tot pasiune sau ce e, de fapt?

 

 

Degust Dulciuri si Snacksuri din DANEMARCA

 

 

UN AN CU PHILIPS OLED - #FĂRĂBURNIN

  

 

3LAR - Crawl 21: The World of Rim Bridges

 

 

Doi Degeaba S05E21 : 1 mai

 

 

Politia Muzicii: MALUMA & MADONNA, J.Lo vs Becky G

 

 

Cerere în căsătorie - MIRCEA BRAVO

 

 

MI-AM SUNAT PARINTII SA II INTREB ASTA...

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related