Bucurie, șampanie și o sentință definitivă

Bucurie, șampanie și o sentință definitivă

A fost o dimineață bună pentru România, când lumea făcea bilanțuri cu lucruri uimitoare petrecute în ultimele 24 de ore. Și ziua a continuat la fel de surprinzător. Pe la ora 14.00, a fost anunțată sentința definitivă a lui Liviu Dragnea: 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare. 

  

Și, brusc, lumea a început să sărbătorească pe Facebook și să ciocnească pahare cu șampanie. Șampanie a început să apară și prin postările brandurilor:

 

Vola:

Ești în căutarea unei șampanii pentru celebrarea unui eveniment special? Trebuie să știi că acest vin spumant provine numai și numai din regiunea numită Champagne, care se află doar la 100 de km de Paris. E decretat prin lege! 

 

Glovo:

 Nu îți putem îndeplini dorințele de ziua ta, dar îți putem aduce șampania preferată în 35 de minute.

 

Cramele Recaș

 Alb sau roze. Liniștit sau spumant. Regno, Sole, sau Muse. Alegerile pe care le facem ne definesc preferințele și ne conturează identitatea. Vă dorim o săptămână cât mai frumoasă!

 

Jameson Irish Whiskey

 

Alții au fost puțin mai expliciți:

 

Golin:

În anticiparea deciziei, ne-am îmbrăcat tematic. Pentru că deja știm cine e all in astăzi. #proud #goallin

 

Mullen Romania:

 

 

 Netflix si racoare:

Lugera:

Ocazie cu care Papaya Advertising are un anunț de făcut:

Campania pentru europarlamentare a antrenat bine companiile în a înviora conversația din social media. Așteptăm prezidențialele din toamnă.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related