[România pe YouTube] Vloggerii, trapul, dansurile imitate

[România pe YouTube] Vloggerii, trapul, dansurile imitate

Treburi serioase săptămâna aceasta pe YouTube-ul românesc. Salim Ismail vine la Upgrade 100, care începe mâine, ocazie cu care începem cu lista cu un scurt video despre autorul Exponential Organizations and Exponential Transformation și fondatorul Singularity University. Apoi, Andi Moisescu analizează fin legătura dintre vloggeri și trap, Bianca Dam imită dansuri de pe Fortnite, Andrei Terbea se intreaba dacă nu cumva Expose Videos au mers prea departe, iar Cristian Dascălu descoase algoritmul Youtube. 

 Alte intrebari la care s-a răspuns săptămâna aceasta pe YouTube-ul românesc: de ce sunt atâtea țări care se termină în stan? Cum e cu VIP Lounge când călătorești? Cum trăiesc românii în Danemarca?

 

Salim Ismail - Singularity University at UPGRADE 100

Futurist and best-selling author of Exponential Organizations and Exponential Transformation, Salim Ismail - speaker at iCEE.fest: UPGRADE 100 in 2019 - has been building disruptive digital companies as a serial entrepreneur since the early 2000s.

 

  

DE CE S-AU APUCAT VLOGGERII DE TRAP?!

E ceva cu muzica asta. Are curentul ăsta ceva pus deoparte. Prea s-a aprins o generație întreagă în jurul lui. Dacă până și vloggerii care s-au apucat de făcut muzică s-au apucat tot de trap.

 

 

IMITAM DANSURI DE PE FORTNITE 

 

 

Have EXPOSE VIDEOS Gone Too Far?

 

   

Algoritmul YouTube EXPLICAT. Cum știe ce gândești?

  

 

Politia Muzicii: ANTONIA - Touch Me, JO - Rapitor

 

 

TOP OPT Planete din Sistemul solar

 

 

De Ce Sunt Atatea Țări Care Se Termină-n Stan? - DLJ#12

 

 

NU TRECI UȘOR LA VAMĂ

  

 

Cum sa stai la VIP Lounge cand calatoresti? - Revolut

  

 

Cum trăiesc românii în Danemarca, țara cu cei mai fericiți oameni - MIRCEA BRAVO

 

Despre Moldova cu un moldovean

 

 

3LAR - Abominable RAMBO: TERMINATOR's Dark Blood

 

 

Ultima saptamana de scoala

  

CUM SE FACE CĂ ȘCOALA DIN ROMÂNIA E DE RAHAT

 

 

Adina Halas - Realizator - Trăiește Smart - Smart FM/ Vorbește Lumea

 Adina Halas și-a început cariera în televiziune, in anul 2000, la Antena 1, ca asistentă și realizator la show-ul 'Noaptea tarziu cu Mircea Badea'. Din 2016 este realizatoare si prezentatoare a emisiunii radio de lifestyle Traieste Smart, de la Smart FM 107,3, iar din 2018 realizatoare si prezentatoare a rubricii de homemade beauty din cadrul emisiunii Vorbește lumea de la PRO TV.

 

 

Twist and Push | Matinal Nocturn 

 

PRIMUL MEU BOOK HAUL. PSIHOLOGIE, INTELIGENTA EMOTIONALA SI DEZVOLTARE PERSONALA

Am comandat carti acum cateva saptamani si am promis ca o sa vi le arat. Sunt majoritatea de psihologie, dezvoltare personala si inteligenta emotionala.

 

 

MAREA EVADARE

 

Storytime: M-AM OPERAT (si mi-a fost FRICA!)

 Infecția cu HPV cauzează cancerul de col uterin. Azi am trei săptămâni de la operație (conizație) și-n storytime povestesc despre virusul HPV, testele pe care le-am făcut, frica și anxietatea cu care am trăit, intervenția chirurgicală și ce-am făcut în aceste două luni și jumătate cât am lipsit (spoiler alert: anxietate, yoga, meditație, natură, respirație)

 

 

Toți spectatorii i-au citit gândurile!

 

 

1000 Lucruri UIMITOARE

  

MI-A EXPLODAT CREIERUL! (idee rea)

 

TESLA MODEL 3, DUPĂ DOUĂ LUNI

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related