Raluca Fiser (Green Revolution): Bucureștiul nu este pentru orice biciclist, ci pentru cei care au un gram de curaj sau de nebunie

Raluca Fiser (Green Revolution): Bucureștiul nu este pentru orice biciclist, ci pentru cei care au un gram de curaj sau de nebunie

Raluca Fiser, președinta Green Revolution, spune asta în cunoștință de cauză: a pedalat pe biciclete închiriate în orașe cam de pe fiecare continent – de la Rio de Janeiro, la Washington, până la Bruxelles, Berlin, Dubai sau Singapore. Și tocmai acesta e unul din obiectivele principale ale asociației pe care o conduce: Bucureștiul să nu mai fie un oraș care cere aptitudini de eroi celor care vor să meargă pe bicicletă.

Green Revolution a apărut acum 10 ani cu misiunea de a înverzi orașele și are în portofoliu proiecte ca Legea Picnicului, Legea colectării selective în instituțiile publice, studentObike, Roabă de Cultură sau Green Bee, I’Velo Corporate, Bike2Work, Green Report. Unul din cele mai importante proiecte este I’Velo, care a reușit să scoată peste 1.700.000 de români la pedalat. Acesta a fost lansat în București și s-a extins în 7 orașe: București, Constanța, Brașov, Sibiu, Albă Iulia, Oradea, Iași.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related