AWAKE lansează AWAKE Spotlight și invită trupe și DJ să fie parte din line-up-ul celei de-a treia ediții a festivalului

AWAKE lansează AWAKE Spotlight și invită trupe și DJ să fie parte din line-up-ul celei de-a treia ediții a festivalului

Trupele și DJ-ii sunt invitați să se înregistreze la repetiții, să posteze clipul pe pagina lor de Facebook cu tag @AWAKE și hashtag #AWAKESpotlight până pe 22 iulie. Cele mai apreciate, comentate și distribuite 5 clipuri din fiecare categorie vor fi jurizate de echipa organizatorului Emagic și a partenerului Radio Guerrilla.

Câștigătorii vor fi anunțați pe websiteul awakefestival.ro și pe pagina de Facebook @AWAKE pe 26 iulie.

#AWAKE3  propune o experiență muzicală atent curatoriată pe cele 3 scene principale ale festivalului: The Cube Main Stage, River Stage și Castle Lounge. Mixul eclectic de genuri muzicale (drum & bass și electro, punk, indie, rock) și blend-ul de artiști internaționali și locali va asigura experiențe muzicale pentru toate gusturile și toate stările.

Noile abonamente Sleepy Bird sunt acum disponibile pe  tickets.awakefestival.ro, iabilet.ro și  eventim.ro, la prețurile de: 209 lei (bilet acces 4 zile) și 239 lei (bilet acces 4 zile + camping).

AWAKE este primul și cel mai așteptat festival boutique din România. Inspirat din inima Ardealului, AWAKE are loc pe spectaculosul domeniu Teleki din Gornești, Mureș. În 2019, evenimentul se desfășoară timp de 4 zile, între 15 și 18 august. Inovator și multidisciplinar, AWAKE este construit pe alchimia dintre muzică, arte vizuale, workshop-uri și speakeri inspirationali, cinema și teatru în aer liber, biblioteca de la umbra platanilor seculari. Un fenomen cultural într-un spațiu artistic complet, o experiență intensă, vibrantă și contemporană. Tema festivalului #AWAKE3 este #BohemianBlast, un manifesto dedicat minților libere, creative și boeme.

Organizatori: EMAGIC, Culturaft
Parteneri media principali: Radio Guerrilla, UTV, Promenada, Phoenix Media, Le Squad
Sponsori: BCR/george, Beck's, Coca Cola, Rompetrol, BDG (Jagermeister, Bacardi), RedBull, Liliac
Parteneri instituționali: Primăria Gornești, Consiliul Județean Mureș, OAR Mureș, Take a Stand

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related