AWAKE lansează Energizing Party BUS, cea mai plăcută călătorie către cel mai așteptat festival boutique al verii

AWAKE lansează Energizing Party BUS, cea mai plăcută călătorie către cel mai așteptat festival boutique al verii

Energizing Party BUS pornește din București cu opriri în Ploiești, Brașov și Sibiu. Distracția este inclusă: muzică, prieteni și insta-momente de shareuit online.

Biletele sunt disponibile online, cu opțiuni multiple, inclusiv pentru cei care și-au luat până acum abonamentul la #AWAKE3.

Energizing Party BUS este un proiect susținut de Rompetrol.

Rompetrol – centrul tău de energizare, pentru a fi tu însuți în continuare! Vino la festival cu AWAKE Energizing Party Bus, fii pregătit pentru marea petrecere!

AWAKE este primul și cel mai așteptat festival boutique din România. Inspirat din inima Ardealului, AWAKE are loc pe spectaculosul domeniu Teleki din Gornești, Mureș. În 2019, evenimentul se desfășoară timp de 4 zile, între 15 și 18 august. Inovator și multidisciplinar, AWAKE este construit pe alchimia dintre muzică, arte vizuale, workshop-uri și speakeri inspirationali, cinema și teatru în aer liber, biblioteca de la umbra platanilor seculari. Un fenomen cultural într-un spațiu artistic complet, o experiență intensă, vibrantă și contemporană. Tema festivalului #AWAKE3 este #BohemianBlast, un manifesto dedicat minților libere, creative și boeme.

AWAKE 2019 | 15-18 august | Castelul Teleki | Transilvania, Gornești, Mureș.

 

Organizatori: EMAGIC, Culturaft
Parteneri media: Radio Guerrilla, UTV, Promenada, Phoenix Media, Le Squad
Sponsori: BCR/george, Beck’s, Coca Cola, Rompetrol, BDG (Jagermeister, Bacardi), RedBull, Liliac
Parteneri instituționali: Primaria Gornești, Consiliul Județean Mureș, OAR Mureș, Take a Stand

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related