[Obsesii part-time] Anca Marcu (RANEvents): Cel mai dificil este să te ridici de pe canapea, mai ales după o zi solicitantă

[Obsesii part-time] Anca Marcu (RANEvents): Cel mai dificil este să te ridici de pe canapea, mai ales după o zi solicitantă

Și totuși, unii reușesc să nu se prăbușească pe canapea după o astfel de zi, ci sa își urmeze obsesiile benefice. La ce visează oamenii de comunicare când pleacă de la birou? Ce meșteresc, ce obsesii îi frământă, căror pasiuni își dedică timpul liber? De la astfel de întrebări a pornit seria Obsesii part-time, unde Anca Marcu Iana, Managing Supervisor RANEvents, pune pe hartă alergatul și dansul.

În PR lucrează de 8 ani, după un parcurs ca la carte: Facultatea de Relații Publice, internship într-o agenție importantă, etape de creștere în agenții și, de 4 ani, la RANEvents. Pe de altă parte, pasiunea pentru dans a avut-o dintotdeauna, iar sportul l-a preluat de la tatăl ei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


RAN Communication

RAN Communication este o agentie on the go. Atunci si acolo unde clientul are nevoie, aproape 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. RAN Communication inseamna o cultura dinamica si pozitiva, avand o... vezi detalii »

Dosare editoriale

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related