Cand prietenii te salveaza de tine insuti

Cand prietenii te salveaza de tine insuti

Cand tot ce se aude in biroul gol si intunecat este sunetul tastelor computerului tau, inseamna ca e vineri seara. Cand cineva iti spune ca asta nu esti tu, insemna ca acel cineva iti da un Snickers. Fals. Acel cineva vine in fuga si te smulge din fata computerului, iti smulge cravata si te arunca pe geam. Cand plutesti deasupra orasului, inseamna ca esti Clark Kent. Fals. Inseamna ca esti pe o tiroliana. Esti deasupra orasului, dar tastezi in continuare. Asta inseamna sa iei munca cu tine, oriunde ai fi. Dar e bine ca ai prieteni care te pot salva. Prieteni care te pot salva de ridicol, plictiseala sau o viata petrecuta la birou:

Spotul creat de Wieden+Kennedy, face parte din campania Never let a friend loose his Swagger, care este bazata pe un survey facut de Old Spice, conform caruia 79% dintre barbatii cu varste intre 18 si 34 de ani petrec din ce in ce mai putin timp cu prietenii lor, 92% dintre ei recunoscand ca le este dor de iesirile impreuna.

In ultimile 12 luni, 31% dintre barbati si-au petrecut timpul lucrand peste program, 28% spun ca au petrecut mai mult timp facand binging in fata televizorului, in timp ce doar 13% au petrecut mai mult timp cu prietenii.

Campania include si alte declinari, un prieten care e salvat din over-binging si un altul care e salvat din postura de proaspat tatic.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related