Uneori, merita sa fii fratele mai mic

Uneori, merita sa fii fratele mai mic

Cine a inventat fratele mai mic? E o postura atat de nedreapta. Sa fii fratele mai mic inseamna ca de Craciun, daca fratele mai mare primeste un skateboard, tu primesti un catelus de plus. Daca mergeti amandoi cu bicicletele, el te intrece, chiar daca tu pedalezi mai tare. In plus, te alegi mereu cu ce ramane de la el. Inveti dupa cartile lui, folosesti echipamentul lui sportiv si asa mai departe. Cand ati crescut, daca suna o fata la usa, tu esti cel care deschide, dar fata suna pentru el. Si se urca in masina lui.

Dar intr-o zi, cand el primeste o masina noua, masina lui iti ramane tie. Si daca masina e un Volkswagen, atunci totul a meritat. Campania este realizata de DDB Noua Zeelanda si Sweetshop:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related