15 ani de Anonimul. Miruna Berescu: Cea mai importanta schimbare a fost cand am “pasat” responsabilitatea la public

15 ani de Anonimul. Miruna Berescu: Cea mai importanta schimbare a fost cand am “pasat” responsabilitatea la public

In 2009, organizatorii festivalului Anonimul au renuntat la Juriile celor doua sectiuni si au lasat publicul sa voteze castigatorii. Decizie care s-a dovedit in timp (10 ani) ca a fost una foarte buna, spune Miruna Berescu, director artistic ANONIMUL IIFF, ajuns la editia 16.

ANONIMUL este foarte diferit de festivalurile urbane, publicul vine din Bucuresti, din Cluj sau din Botosani - este interesat, cultivat, “stie”. Si asta s-a vazut de-a lungul anilor in filmele pe care le-a ales drept castigatoare.

 S-a intamplat de multe ori, spune Miruna, ca ceea ce credeau organizatorii ca va functiona foarte bine la public, avand experienta anilor trecuti, sa nu primeasca foarte multe voturi si invers. Si asta este si farmecul festivalului, pana la urma. Despre ce vrea publicul si cum s-a schimbat el, in ultimii 15 ani,  cum sa fii mereu atent la asteptarile lui, pentru a nu-l pierde pe drum, noutatile editiei de anul acesta, filme si povesti din Delta, povesteste Miruna Berescu in randurile de mai jos.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related