Andrei Cohn: "Am devenit antreprenor ca sa devin mai liber si astfel am devenit mai putin liber in realitate"

Andrei Cohn: "Am devenit antreprenor ca sa devin mai liber si astfel am devenit mai putin liber in realitate"

Andrei Cohn (Creative Director, CohnandJansen JWT) vorbeste despre arta si art direction, rolul unui Art Director in procesul de creatie, evolutia art direction-ului in Romania, dar si despre misiunea dificila de a impaca statutul de Art Director cu cel de Creative Director.

IQads: Unde este granita dintre arta si art direction pentru tine?

Andrei Cohn: Cand vad atata intelepciune si oameni care-si masoara atat de bine limitele vad ca produsul final e si el limitat, si caldut, si cumintel. Si la fel cum iti spuneam de oamenii astia care nu mai spun lucruri exagerate, discutabile, din perspectiva mea. Carora as putea oricand sa le spun: 'Mai, stai, de fapt nu se face asa. Nu iese niciodata asa'. Mi-ar placea mai degraba sa aud candoare si lucruri care sa vina intr-o forma de idealism oarecare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune


Comentarii

george popa
acum 12 ani
"Cum nici arta facuta din arta nu e okay. Arta facuta din viata e okay, e adevarata, interesanta si noua tot timpul." Foarte bine spus, multumesc!


Branded


Related