[România pe YouTube] Viața printre seriale, burgeri și surprize

[România pe YouTube] Viața printre seriale, burgeri și surprize

 Lungi sunt zilele, prea scurti anii sau cam asa ceva. Ideea e ca timpul trece si noi il ajutam cum putem sa o faca mai repede si sa nu ne dam seama unde s-a dus. Ii mai punem si obstacole, ne mai intoarcem in amintiri sau in natura, reflectam asupra locului in care ne aflam si apoi continuam sa facem ce stim mai bine. Sa ne bucuram de un serial misto, de un festival bun, de un burger gustos, de haine, prieteni, cafea, sa ne uitam pe Youtube sa vedem altii cum si-or duce viata si sa vedem ca, uite, e cam la fel.  

 

Top 10 Seriale si Anime-uri preferate

  

 

Tinie Tempah @ Untold 2019 - Cavaleria.ro

Din păcate nu l-am avut la dispoziție prea mult pe Tinie Tempah fiindcă urma să urce pe scenă, dar am reușit să scoatem câteva vorbe de la el despre cum se simte la Untold 2019.

 

ULTIMUL BURGER din vara asta, la Fall In Love Festival!

 În ultima zi de vară din anul ăsta am fost la Fall In Love festival în Mogoșoaia, am mâncat burgeri și am filmat vlogul ăsta în stilul daily vlogurilor de altă dată! 

 

L-A SERAL | Episodul 1: BULLYING

Unii oameni merită o a doua șansă, sau o a treia... a patra, a cincea etc. În primul episod facem cunoștință cu elevii de la seral împreună cu noua lor dirigă.

  

 

IES LA O CAFEA CU UN ABONAT DACA.../// INTERVIU DESPRE FAPTE BUNE CU ELI NEICUT

  

  

PROFIL FAKE (part. III)

 

ALTCEVA - Outfitul perfect pentru prima intalnire

 

Cel Mai Romantic Bărbat!

 

 

Cea mai frumoasă surpriză

 

 

AM REPRODUS POZE DIN COPILARIE CU MAMA

 

 

Cum trăiesc românii în Roma, Italia - MIRCEA BRAVO

 

 

NE-AM RUPT CAPU' VARA ASTA

 

 

M-AU SUNAT DE LA "ȘTIRI"

 

Rătăcind prin munții României

Poteci pustii, intalnire cu ursul, dormit la cabana, natura. O drumetie pe munte pentru mine e relaxarea perfecta pe care poti sa o ai.

 

AUSTRALIA Cu Susul In Jos 4k

Raspunsul La Nedumeriri Este - AUSTRALIA, o tara pe cat de mare si impresionanta pe atat de diferita. Nu chiar ciudata, pentru ca lucrul ciudat pentru mine e normal pentru altul, cat fascinanta.

   

 

VREI SĂ AI MONEDA TA? CURÂND! - MIHAI ALISIE

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related