În numele angajamentelor și al sfântului Guvern

În numele angajamentelor și al sfântului Guvern

Așa, da. Canada are un Birou pentru Scuze Externe. Poftim, nu ne credeți? Dar are pagină de Facebook. Și twitter. Și site oficial. Prea canadian pentru a fi adevărat, nu-i așa?

În 2010, aproape 200 de țări au semnat un acord global privind biodiversitatea, care promite să protejeze 17% din pământurile lor până în 2020. Canada se pare că nu va atinge această performanță. Gord Burton, un personaj fictiv, care își spune adjunct al respectivului Birou, cere iertare lumii pentru asta.

Campania făcută de Empathy Inc pentru Outside Thinkers prezintă o serie de videoclipuri cu scuze pentru țările care au făcut o treabă mai bună decât Canada pentru păstrarea biodiversității lor, cum ar fi Andorra, Brazilia, Ciad și Ungaria.

 

Prin această campanie, autorii vor să atragă atenția autorităților, pentru a lua atitudine și pentru a îndeplini promisiunea față de celelalte țări care și-au asumat acest angajament.

„Conștientizarea publicului și cererea de acțiuni sunt esențiale dacă sperăm să atingem obiectivul de 17%. Facem acest lucru pentru că ne pasă de planetă și de rolul pe care îl poate juca Canada în protejarea acesteia”, scrie pe pagina „oficială” a Biroului.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded