Descoperă expoziția Un-hidden Romania x Acuarela

Descoperă expoziția Un-hidden Romania x Acuarela

În seara de 11 Octombrie 2019, Noaptea Albă a Galeriilor aduce împreună Acuarela și feeder.ro / Save or Cancel pentru a prezenta o nouă ediție a expoziției Un-hidden Romania.

Expoziția cuprinde intervențiile artistice realizate în cadrul programului Un-hidden Romania, printre care macheta totemului și art toys de Pisica Pătrată, linogravuri și paste-ups semnate de Maria Bălan, un tablou de Livi Po, macheta lucrării murale “Un-hidden” de KSELEQOQYNQYSHY, alături de macheta instalație "SENS" de John Dot S. De asemenea, proiectul va fi ilustrat prin fotografii din timpul realizării instalațiilor și harta Un-hidden Romania.

Un-hidden Romania este un program de regenerare urbană conceput ca o serie de intervenții artistice în spațiul public care au ca scop umanizarea spațiului public și promovarea cunoașterii și explorării acestuia prin artă.

Pisica Pătrată
Maria Bălan
Livi Po
KSELEQOQYNQYSHY
John Dot S

Muzică în grădină de UFE. 

Imbold, Galeria constituie un proiect permanent al Asociației Culturale Imbold și un spațiu independent de generare și expunere de artă contemporană.

Spațiul galeriei este dublat de cel al Bistro-ului de arte Acuarela, un mic bistro pentru comunitatea de artiști din București, un hub social, un promotor de evenimente culturale, o gazdă călduroasă de spectacole de teatru și performance-uri.

 

În București șaizeci și nouă de locații vor anima harta celei de-a treisprezecea ediții NAG invitând publicul să petreacă o noapte albă în compania artei contemporane.

Programul NAG oferă ca în fiecare an posibilitatea publicului de a descoperi cultura contemporană în toată diversitatea ei, de la arte vizuale la arte performative, muzică sau film, și în toate formele de prezentare de la expunerea muzeală, la concept curatoriale sau lucrări expuse direct în studiourile artiștilor.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related