Expoziție personală PISICAPĂTRATĂ + la Imbold, Galeria

Expoziție personală PISICAPĂTRATĂ + la Imbold, Galeria

De Noaptea Albă a Galeriilor 2019, Imbold prezintăvernisajul expoziției personale Pisica Pătrată + (PLUS).

Vă așteptăm vineri, 11 octombrie, între orele 19:00-01:00, să explorăm universul Pisicii Pătrate prin intermediul mai multor zone poate mai puțin expuse.

Pe lângă muralele și intervențiile din spațiul public descoperim câteva lucrări care întregesc cumva universul imagistic al artistului: câteva schițe pregătitoare, pânze și tablouri gândite în tihna atelierulului, bandă desenată și chiar zona de tridimensionalitate.

Muzică în grădină: UFE

Pisica Pătrată desenează live: 21:30-24:00 

 

Alexandru Ciubotariu, de asemenea, Pisica Pătrată este unul dintre cei mai apreciați ilustratori și street-artiști din România, precum și fondatorul Muzeului Benzilor Desenate.
Lucrează constant, desenează pisici pătrate și acceptă tot felul de provocări. Lucrările sale de artă stradală semnalează locuri uitate și inspiră dialog.
Pisica Pătrată este o pisică polivalentă, omniprezentă în spațiul public local, care avertizează mulți subiecți marginalizați sau chiar evitați.

 

În București șaizeci și nouă de locații vor anima harta celei de-a treisprezecea ediții NAG invitând publicul să petreacă o noapte albă în compania artei contemporane.

Programul NAG oferă ca în fiecare an posibilitatea publicului de a descoperi cultura contemporană în toată diversitatea ei, de la arte vizuale la arte performative, muzică sau film, și în toate formele de prezentare de la expunerea muzeală, la concept curatoriale sau lucrări expuse direct în studiourile artiștilor.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related