Lucrare video performativă despre narcisism, diseară la Malmaison în Noaptea Albă a Galeriilor

Lucrare video performativă despre narcisism, diseară la Malmaison în Noaptea Albă a Galeriilor

Vernisajul lucrării video performative (i'll call you later, now i'm on this) EGO TRIP realizată de artistul Gabriel Sandu are loc diseară de la ora 20:00, la Malmaison, în cadrul evenimentului Noaptea Albă a Galeriilor. Lucrarea investighează unul dintre cele mai răspândite fenomene identitare ale prezentului, narcisismul și relațiile de abuz narcisic. Artista Corina Șucarov va asigura live fundalul sonor.

(i'll call you later, now i'm on this) EGO TRIP folosește instrumente de docu-fiction prin care aduce la un loc informații de actualitate despre narcisism de la experți precum Richard Grannon, psiholog în zona tulburărilor de personalitate, dar și reinterpretări performative (re-enactments) bazate pe experiențele personale ale voluntarilor care și-au împărtășit, în urma unui apel public, poveștile cu privire la abuzul narcisic. 

Durată spectacolului este de aproximativ 40 de minute. Accesul este liber și se face pe bază de înregistrare, în limita locurilor disponibile.

Docu-fiction, o modalitate de a explora noi dimensiuni performative

Gabriel Sandu este un artist multidisciplinar de teatru și film, pasionat de genul docu-fiction, care se folosește adesea de instrumentele jurnalismului de investigație pentru a documenta temele creațiilor sale, apelând ulterior la ficțiune pentru a explora noi dimensiuni performative. Textele scrise de el au fost traduse în engleză, franceză, maghiară, portugheză sau greacă, iar spectacolele sale au gost selectate în mai multe festivaluri naționale și internaționale. Primul său scurt metraj de ficțiune, Dislocat, a fost selectat în cadrul competiției ZFR din Transilvania International Film Festival 2022. În prezent, Gabriel dezvoltă mai multe proiecte de film documentar și de ficțiune.

(i'll call you later, now i'm on this) EGO TRIP 
O lucrare video performativă de Gabriel Sandu

Împreună cu:

Andreea Găzdaru (psiholog)
Richard Grannon (psiholog, producător executiv)
Roxana Maraloiu, Cristina Popa (montaj)
Eduard Pârvu, Ștefan Schultz (directori de imagine)
Daniel Sandu, Radu Georgescu (sound)
Radu Tancău (colorizare)
Mihaela Teleoacă, Cătălina Moga, Emil Mandanac, Mara Căruțașu, Cabiria Morgenstern (actori)
Corina Sucarov (live music & performance)

Lucrarea este un proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related