Olivia Grigorescu, de la marketing de presa si publicitate, la antreprenoriat: Consumatorii nostri sunt cei care se opresc un pic din viteza vietii

Olivia Grigorescu, de la marketing de presa si publicitate, la antreprenoriat: Consumatorii nostri sunt cei care se opresc un pic din viteza vietii

Olivia Grigorescu este publicitar de pe vremea cand nu existau reclamele online. In urma cu 18 ani, a preluat partea de productie si BTL a agentiei Next Avertising. Alaturi de o echipa mica, dar croita sa faca lucruri mari, si-a lasat creativitatea sa se manifeste in cele mai diverse moduri. Intr-un an a comandat un transport cu iepuri mari de plus, tocmai din Republica Moldova, care au fost descarcati pe holurile agentiei. Si acolo au ramas pana au fost trimisi catre noii lor stapani, beneficiarii unei campanii pentru un client al agentiei.

Mergand inainte cu viata, Olivia a descoperit la un moment dat intr-un market din Germania “raiul” produselor bio eco organice. N-a trecut multa vreme si prietenele ei au asaltat-o cu liste de comenzi. Asa ca, de cate ori mergea in vacanta, se transforma vrand-nevrand in buyer de produse bio. De acolo a inceput povestea magazinului BEO Store, pe care astazi il detine aproape de Parcul Icoanei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Next Advertising

Suntem o agentie de publicitate independenta full-service, oferind consultanta de marketing, creatie, media, productie si BTL. Facem tot ce face orice multinationala, doar ca nu exista Next New York care sa ne... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related