[Noii artizani] Un apus de soare distilat și închis într-o sticluță de parfum

[Noii artizani] Un apus de soare distilat și închis într-o sticluță de parfum

Artizanii iau lumea din jurul lor și, în atelierele lor liniștite, o distilează și-i împachetează esența în recipiente de tot felul. O ard la 1000 de grade în farfurii de porțelan, o toarnă în lumănâri sustenabile, o întind cu un vârf de pensulă pe hârtie sau o închid într-o sticluță de parfum. Înafară de unicitatea și sensibilitatea lor, ăsta e, de multe ori, farmecul lor magnetic: bucata de lume pe care ți-o aduc mai aproape.

În parfumurile Iuliei-Victoria Neagoe, artizan în atelierul de parfumerie Luviane, intră doar ingrediente naturale: esențe certificate, dar și câte un apus spectaculos de soare, personaje emblematice din istorie, un zbor de păsări, sau un mit românesc. Până să o transforme în business, și-a cultivat pasiunea pentru mireseme în parfumerii din toată lumea, unde a învățat secretele parfumeriei artizanale, pe care le-a adus acasă, în unul dintre puținele ateliere de parfumerie din țară.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related