Vera Sposa lansează serviciul de închiriere a rochiilor de mireasă haute-couture

Vera Sposa lansează serviciul de închiriere a rochiilor de mireasă haute-couture

Boutique-ul multibrand Vera Sposa lansează serviciul de închiriere și dă viitoarelor mirese oportunitatea de a purta rochii haute-couture, modele alese de Beyonce, Jennifer Lopez sau Gal Gadot atât în ziua nunții, cât și pe covorul roșu.

Creații ale unor case internaționale prestigioase precum Galia Lahav, Demetrios sau Nicole Milano, recunoscute pe piața internațională a rochiilor de mireasă high-end, pot fi acum accesate de către miresele din România și prin serviciul de închiriere. Pornind de la dorințele unei viitoare mirese, serviciul Vera Sposa Rental oferă cele mai căutate modele de rochii de mireasă din lume, la un preț accesibil, limitând timpul pe care îl presupune în mod normal achiziționarea unei astfel de rochii.

 

Generația Millennials a schimbat obiceiurile de cumpărare și de consum. În prezent, se remarcă o tendință clară în rândul tinerilor de a opta pentru experiențe, în locul acumulării de bunuri materiale. Studiile au relevat că 65% dintre mileniali economisesc pentru a călători, un procent semnificativ mai mare decât media altor generații, ceea ce determină schimbări la toate nivelurile, inclusiv pentru piață de high-end. Serviciile de închiriere se află într-un proces ascendent, iar Vera Sposa a decis să se alinieze tendințelor internaționale și să lanseze un serviciu-pionier pe piața locală.

"Am fost întrebați deseori de către clientele noastre ce pot face cu rochia de mireasă după ziua marelui eveniment. Vorbim de rochii haute-couture, valoroase, care sunt menite a fi purtate o singură dată. Mai mult, noile generații preferă să investească în experiențe, dar vor și ca în ziua nunții să poarte creații consacrate de personalitățile din social media. De aici și ideea de a oferi acest serviciu unic pe piața din România, Vera Sposa Rental." Adina Basalic (general manager Vera Sposa).

 

Procesul de închiriere este facil și se derulează în 4 etape simple:

  1. Consiliere personalizată, în showroom-ul Vera Sposa, pentru a determina tipul de rochie în funcție de preferințe și de specificul nunții.
  2. Selectarea rochiei, proba și stabilirea micilor ajustări de care este nevoie, în funcție de permisivitatea rochiei.
  3. Rochia este închiriată cu un preț echivalent cu 30% din prețul cu care ea poate fi achiziționată. Pentru a securiza returnarea, se percepe o garanție de 50% din costul de închiriere.
  4. Returnarea rochiei se va face în ambalajul original, în termen de 4 zile de la ridicarea din showroom. Procesul de curățare, igienizare și eventualele reparații stau în sarcina Vera Sposa. Garanția va fi restituită în termen de 2 zile de la returnarea produselor.

Magazinul multibrand Vera Sposa este prezent pe piata rochiilor de mireasă de peste 13 ani, reprezentând, în România, case prestigioase precum Galia Lahav, Demetrios Platinum, Tina Valerdi sau Nicole Milano. Prezența îndelungată pe piața a permis observarea schimbărilor care au loc la nivelul brandurilor high-end și oferirea unor produse și servicii mereu actuale. Vera Sposa își propune să creeze un nou standard de eleganță oferind viitoarelor mirese consiliere personalizată și o selecție vastă de rochii.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related