BUCHAREST BUSINESS INSTITUTE - din februarie 2020 redefinim educația de business

BUCHAREST BUSINESS INSTITUTE - din februarie 2020 redefinim educația de business

BUCHAREST BUSINESS INSTITUTE este centrul de excelență care oferă cursuri și traininguri de business și dezvoltare personală.

Conceptul este dezvoltat de Avi Cicirean, creatorul BRAND MINDS - conferința de business care a adus pe scena sa experți ce schimbă industrii și scriu istorie în domeniile lor - Guy Kawasaki, Grant Cardone, Seth Godin, Gary Vaynerchuk, Robert Cialdini, Yuval Harari și mulți alții. La ediția de anul trecut au participat 4200 de world changers. Pentru BRAND MINDS 2020, echipa așteaptă peste 5500 de participanți. O parte din succesul conferinței se datorează și faptului că Avi investește continuu în dezvoltarea sa profesională și a echipei pe care o conduce.

BUCHAREST BUSINESS INSTITUTE aduce un concept unic în domeniul educației de business întrucât reunește într-un singur loc cei mai buni traineri din România și profesori de la universități europene de renume.

 

Creăm lideri și experți în business de talie internațională

Adevărații influenceri de azi sunt liderii din mediul business prin acțiunile importante pe care le desfășoară în fiecare zi. Misiunea noastră este să creăm lideri în business. Scopul Bucharest Business Institute este să îi ajute să ia decizii strategice oferindu-le cele mai bune programe de training. Adevărații lideri învață continuu. - Ana Grigorescu, Business Development

 

  • Bucharest Business Institute este pentru toți cei care își doresc să treacă la următorul nivel în cariera lor și în dezvoltarea personală.
  • Este pentru managerii care vor să învețe public speaking pentru că știu că motivarea echipei este un element vital pentru a obține rezultate maxime.
  • Este pentru antreprenorii care vor să-și dezvolte compania pe baze solide și atunci trebuie să învețe strategie de business și leadership performant.
  • Este pentru profesioniștii din marketing care vor să învețe cum să creeze o strategie de digital marketing pentru a-și atinge obiectivele de business și comunicare.

De ce să vii la Bucharest Business Institute?

Credem într-un viitor în care educația are rolul esențial în evoluția personală și a mediului de afaceri.

Cursanții noștri beneficiază de o experiență completă de training care îi ajută să-și însușească cunoștințele necesare pentru a se dezvolta și a evolua în carieră: comunicare, leadership, management, marketing, vânzări, resurse umane, dezvoltare personală. 

Traineri experți în domeniul abordat și cu experiență în business

  • În acest moment există 16 cursuri care dezvoltă subiecte relevante pentru fiecare categorie: de la design thinking, strategic leadership și Project Management Agile - TARGET PMI AGILE CERTIFIED PRACTITIONER (PMI-ACP)® CERTIFICATION, la strategii de negociere, marketing online și mindfulness.
  • În perioada următoare, vom adăuga alte cursuri relevante pentru profesioniști astfel încât portofoliul nostru va număra în jur de 30 de cursuri.
  • Cursurile noastre sunt livrate de traineri experți în domeniul abordat și cu experiență solidă în business. Aceasta este garanția pe care o oferim cursanților: conținut relevant ce vine din experiență, nu din teorie.

 

Experiență unică de învățare

  • La Bucharest Business Institute punem nevoile cursanților pe primul loc, nu numai în ceea ce privește conținutul cursurilor, ci și în ceea ce privește întreaga experiență de învățare.
  • Majoritatea cursurilor durează 8 ore, astfel încât participanții să poată integra ușor cursurile în programul lor încărcat.
  • Calitatea conținutului cursurilor, trainerii experți, focusul pe excelență, oportunitățile de networking și business lounge-ul din clădirea One Herăstrău Plaza creează împreună o experiență unică de învățare.

Networking pentru o comunitate de profesioniști

Unul din principiile care îi ghidează pe oamenii de succes din business este Your network is your net worth. Dezvoltarea capitalului social este la fel de importantă precum investiția în business și în propria persoană. Este important să avem lângă noi oameni de la care să învățăm, de aceea ne dorim ca participanții la cursurile noastre să realizeze o comunitate de profesioniști care inspiră și transformă întreaga societate. 

Împreună creăm un viitor mai bun pentru generațiile următoare.

Bucharest Business Institute - We build business professionals  | WWW.BBI.RO

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related