Trolling comunist în Rusia: Ceaușescu promovează stilul de viață sănătos

Trolling comunist în Rusia: Ceaușescu promovează stilul de viață sănătos

Rusia a fost exclusă de la Jocurile Olimpice 2020. Din cauza dopingului, pentru cine nu știe. Noutatea a fost primită cu mare tristețe de întreaga populație. Și dacă în Tokyo nu va flutura  flagul Federației, rușii au decis să promoveze sportul și un stil sănătos de viață la ei acasă cu ce au la îndemână, probabil.

Dar mai întâi, un scurt prolog. În metroul din Moscova, multe trenuri au o tematică anumită, cu personalități care mai de care. Nimeni nu le acordă atenție. Sunt - sunt. Iar săptămâna trecută, în linia de metrou Moscova, Koltsevaya, în trenul „Sănătate”, printre Phelps și alți campioni mondiali, deodată apar Brejnev, Hrușciov și, încă un mare sportiv, Ceaușescu.

Pesemne, în Rusia a început o campanie de informare despre cât de comuniști erau comuniștii în URSS. Că nu are nicio treabă sportul cu ceea ce scrie pe acest poster: „Nicolae Ceaușescu avea grijă de sănătatea sa. Familia secretarului general al Partidului Comunist se mândrea, în mod deosebit, cu băile care aveau robinete de aur, duș și chiuvete, piscină și spa, home cinema și sere cu plante exotice. Iar pe teritoriul moșiei lui se plimbau păuni”. 

Imaginea apare pe o pagină rusească de divertisment, pe Twitter, iar retweet-uri sunt o grămadă:

„Este necesar să adăugați că piscina și spa-ul nu te salvează de la un glonț în cap. Și având robinete de aur, o piscină și un spa, acolo unde oamenii mor de foame, există o mare posibilitate de-a primi acel glonț”.

„Așa a și murit… sănătos”.

„Și ce-ar trebui să ne învețe despre sănătate istoria despre păuni, robinete de aur și alte bogății?”

„Au încurcat fotografia. Trebuia acea de lângă perete”.

„Românii au omorât doi oameni sănătoși”.

Cine le-a pus acolo și pentru ce, nu se știe, dar adevărat că e, cel puțin, suspect.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related